mamaplus

Minute de coșmar pentru o mamă cu doi copii. Apartamentul lor a luat foc

-
//
17.09.2019

Totul s-a întâmplat în data de 16 septembrie, la etajul cinci al unui bloc de locuit din orașul Dnestrovsc, din regiunea transnistreană. O mamă cu doi bebeluși în brațe a fost nevoită să părăsească locuința din cauza incendiului care a izbucnit în doar câteva minute.

mamaplus

Potrivit milițienilor din regiune, aproximativ la 05.00 dimineața, tânăra mamă, de 25 de ani ar fi fost trezită din somn de plânsul copilului ei. Aceasta și-a luat bebelușul în brațe, conectând în acel moment o lampă pe care o avea în cameră. Peste câteva secunde, în cameră a răsunat o explozie, iar scânteie au zburat pe pat.

În acel moment, tânăra și-a luat copiii, actele și a fugit din apartament. Vecinii au chemat pompierii. Timp de cinci minute, salvatorii au stins flăcările. Totuși, focul a distrus pereții, dar și bunurile materiale din apartament.

Una dintre versiunile specialiștilor ar fi un scurtcircuit, care a dus la explodarea lămpii, și, prin urmare, la producerea incendiului. S-a stabilit că lampa a fost cumpărată cu aproximativ 40 de ani în urmă.

Circumstanțele se stabilesc.

Sursa: echipa.md