mamaplus

Mezinul lui Kate Middleton împlinește azi 2 anișori

-
//
23.04.2020

Astăzi, Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a împlinit 2 ani. Chiar dacă va avea parte de o aniversare restrânsă, alături doar de părinți și de frații săi, Kate Middleton și Prințul William au făcut din asta un moment memorabil, care i-a bucurat pe fanii lor din lumea întreagă.

La scurt timp după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani, Prințul Louis a fost sărbătorit și el de familie, în aceleași condiții de… pandemie. Aflat alături de părinții și de frații lui la reședința din Norfolk a familiei, cu siguranță micuțul Louis nu a simțit prea mult lipsa invitaților, cu atât mai mult cu cât are toată compania de care are nevoie.

Kate Middleton a ținut totuși să marcheze momentul, și chiar de ziua mezinului ei și al Prințului William a postat niște fotografii adorabile cu micuțul. Fotografii care au devenit în scurt timp virale, cu atât mai mult cu cât ele conțin un mesaj emoționant pentru cei aflați acum în linia întâi. Deși pare doar un băiețel fericit că a fost lăsat să-și facă de cap cu acuarelele, Prințul Louis are pictat pe mâini și pe față cel mai emoționant simbol al acestei perioade – curcubeul. Astfel, micuțul le aduce un omagiu tuturor celor care se află acum în linia întâi transmițând tuturor mesajul Totul va fi bine!

mamaplus

De altfel, nu este prima oară când ducii de Cambridge își arată sprijinul pentru cadrele medicale și toți cei care se află acum în linia întâi. Aflați pe domeniul de la Anmer Hall, în Norfolk, Prințul George (6 ani) și Prințesa Charlotte (4 ani) alături de frățiorul lor mai mic, Prințul Louis (2 ani), au fost filmați de părinții lor în timp ce aplaudau cadrele medicale care luptă în aceste momente împotriva coronavirusului, tribut adus de o națiune întreagă.