mamaplus

Meghan Markle vorbește sincer despre maternitate

-
//
30.09.2019

Meghan Markle și Prințul Harry și-au început mult așteptatul turneu regal din Africa de Sud, iar alături de ei se află și fiul lor, Archie, în vârstă de 4 luni.

mamaplus

Ducesa de Sussex a ținut să le vorbească femeilor pe care le-a întâlnit în cadrul conferințelor din Africa de Sud despre cât de important este să fie un model pentru fiul ei, Archie. Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, care s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe campanii care aveau ca scop ajutorarea tinerelor și educarea lor, a vorbit cu 12 femei care lucrează în inginerie și tehnologie despre maternitate în cadrul unei întâlniri private în Cape Town.

Matsi Modise, fondatoarea companiei Simodisa, a împărtășit care este viziunea ei despre felul în care Meghan Markle a reușit să găsească un echilibru între carieră și viața de familie, dar și cum își continuă activitățile începute înainte de a face parte din familia regală. „Meghan a vorbit despre viața de mamă și activitățile pe care le are ca ducesă și cum reușește să își îndeplinească lucrurile care o fac fericită, dar și că nu le poate anula doar pentru că acum este o ducesă. Trebuie să fii sinceră cu cine ești cu adevărat.”

mamaplus

De asemenea, a adăugat faptul că Meghan le-a inspirat pe celelalte femei să aibă încredere în ideile pe care le au. „Știi vorba aceea, ‘Dacă ai urcat pe un munte, ești cel care are cele mai mari șanse de a pica?’ Tu ești cel care poți oferi un model de urmat pentru cei din jur. Ducesa a vorbit și despre cum ar trebui să ne depășim limitele, și să știi că faci ceva pentru a oferi un exemplu celorlalți. Ea nu se refera la a fi membră a familiei regale, ci la provocările pe care le ai de trecut în viață.”

Sursa