mamaplus

Meghan Markle și Prințul Harry, fără apariții publice și îndatoriri regale. Motivul pentru care au luat această decizie

-
//
21.10.2019

Meghan Markle și Prințul Harry vor lua o pauză de la aparițiile publice și de la îndatoririle regale începând din luna noiembrie până la sfârșitul anului. Ea a explicat motivul acestei decizii și a mărturisit că este copleșită de atenția presei. 

Potrivit Sunday Times, Ducii de Sussex își vor lua o vacanță de șase săptămâni și își vor petrece timpul mai mult în Los Angeles, la mama lui Meghan, Doria Ragland, pentru că vor să se axeze pe familia și fiul lor să petreacă timp de calitate alături de bunica lui. Anunțul vine la scurt timp după ce fosta actriță americană a dezvăluit într-un documentar pentru ITV, „Harry & Meghan: O călătorie africană”, realizat în turneul lor în Africa de Sud, că nu este deloc bine și se simte copleșită și de toată atenția publică, precizând că este „vulnerabilă și rănită”.

Mai mult, Prințul Harry a mărturisit că a luat în calcul și varianta de a se stabili în Africa de Sud, însă având în vedere faptul că acolo sunt multe probleme, pentru moment vor amâna această decizie.

„Nu știu unde am putea locui în Africa în acest moment. Tocmai am venit din Cape Town, acesta ar fi un loc uimitor pentru a ne stabili. Dar cu toate problemele care se întâmplă acolo, nu văd cum am fi capabili să facem cu adevărat atât de mult diferența pe cât ne dorim”, a spus Ducele de Sussex.

Perechea își va lua ceva timp de familie până la sfârșitul anului, de la jumătatea lunii noiembrie, odată ce își vor încheia actualele angajamente. Este probabil să își împartă timpul între SUA și Marea Britanie.

Într-un alt clip al documentarului, Meghan vorbește despre problemele cu care se confruntă ca mamă și despre viața ei de Ducesă, care a fost judecată și disecată de mass-media și de public, încă de când a început relația cu Prințul Harry.

Abținându-se cu greu să nu plângă, Meghan i-a mulțumit reporterului că a întrebat-o despre impactul pe care l-a avut presiunea din jurul ei asupra sănătății sale mintale și fizice.

„Mulțumesc că ai întrebat. Nu multe persoane au întrebat dacă sunt OK, dar este un lucru foarte real care trebuie să treacă prin culise”, a spus ea.