mamaplus

Meghan Markle a răbufnit: ”Plângeam cu zilele pentru că nu mai suportam să mă zbat atâta”

-
//
27.01.2020

Ziariștii britanici au scos la lumină câteva dintre cele mai bine păstrate secrete ale lui Meghan Markle. Aceasta a făcut niște declarații extem de controversate despre perioada în care își căuta un job în industria filmului. 

Meghan Markle a avut într-o vreme un blog unde făcea extrem de multe afirmații tranșante și dezvăluia propriile nemulțumiri legate de industria filmului și umilirile la care era supusă o actriță începătoare, dar blogul a dispărut ca prin minune când a început să joace în ‘Suits’, serialul ce i-a adus faima.

”A trebuit să mă împrumut de bani, să accept joburi de care îmi era scârbă, să accept să fiu tratată ca naiba, să mă pup cu actori cu respirație urât mirositoare. Plângeam cu zilele pentru că pur și simplu nu mai suportam să mă zbat atâta”, scria Meghan pe presupusul său blog, activ din 2010 până în 2012, a cărui veridicitate este pusă la îndoială de unii.

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut foarte mulți bani

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au instalat în North Saanich, o mică stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver. Noii vecini ai Ducilor de Sussex nu par impresionați de prezența cuplului, însă sunt deranjați de intruziunea presei în viața lor. După ce au renunțat să primească bani din fondurile publice de la Coroană, cei doi soți ar putea să se lanseze și în alte afaceri pe cont propriu.

mamaplus

De altfel, capul unei astfel de liste se află marca comercială regală “Sussex Royal” pe mai mult de 100 de articole, de la tricouri, cărți și reviste până la materiale didactice și grupuri de sprijin emoțional. Acest demers l-au făcut în iunie 2019, iar de atunci au avut la dispoziție șase luni ca să extindă înregistrarea și în alte țări. La momentul respectiv păreau ocupați cu alte treburi, așa că problemele și-au făcut loc. După ultimele evenimente ,alți afaceriști au profitat și au înregistrat denumirea ”Sussex Royal” în SUA, Canada și la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

În ianuarie 2020 a fost depusă o cerere din Europa, iar, ulterior, Royalmount Spirits, o firmă de băuturi spirtuase, a înregistrat marca “Sussex Royal” pentru a vinde băuturi alcoolice și articole sportive. O altă solicitare a venit din California, unde afaceristul Jared Folgeson a făcut același lucru în Statele Unite, chiar dacă motivele sale nu au fost ghidate de nevoia de îmbogățire. Conform jurnaliștilor de la The Sun, el ar fi dorit să dea “o lecție” ducilor pentru “a fi mai atenți la detalii”. Cei de la publicația The Guardian estimează că valoarea mărcii “Sussex Royal” va ajunge la 400 de milioane de dolari. La două zile după acordul anunţat de Regina Elisabeta a II-a, nepotul ei a aterizat la ora 03:00 în Vancouver, purtând o căciulă pe cap şi o geantă aruncată neglijent pe umăr.