mamaplus

Meghan Markle, o mămică fericită: ”Archie a început deja să meargă”

-
//
10.03.2020

Meghan a avut in discurs emoționant despre egalitatea între femei și bărbați, în cadrul unui eveniment la care a fost prezentă cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. 

„Nu contează cât de slab te simți, nu contează culoarea pielii tale și nici sexul – ai o voce și cu siguranță ai dreptul de a vorbi despre ceea ce crezi că este corect. Important este să vă amintiți de persoanele care au făcut posibil să aveți acest drept – nu este doar o oportunitate, ci o responsabilitate”, a declarat Meghan Markle.

Cu toate acestea, ea  a făcut câteva declarații și despre fiul său, Archie„El are 10 luni și deja a început să meargă”, a spus Meghan Markle în timpul vizitei.

Acesta este unul dintre evenimentele la care Meghan Markle a participat în Marea Britanie, de când ea s-a mutat în Canada alături de Prințul Harry și fiul lor după retragerea din familia regală. Ea va participa astăzi și la slujba organizată în onoarea Commonwealth.

Potrivit unei declarații emise de biroul de presă de la Palatul Buckingham, Meghan Markle și Prințul Harry își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie.