mamaplus

Meghan Markle nu consumă cafea, iar Prințul Harry a renunțat la țigări de dragul soției sale

-
//
09.10.2019

Deși a devenit mamă în urmă cu 5 luni, Ducesa Meghan Markle nu a renunțat la implicarea sa în diferite acțiuni caritabile și nici la rutina ei obișnuită. În realitate, viața Ducesei este departe de basme, unde viața familiei regale pare fără de cusur. Chiar dacă nu trebuie să ajungă la muncă, Meghan se trezește în fiecare dimineață la 04:30 pentru a-și începe activitatea.

Meghan Markle are un ritual pe care îl respectă cu sfinţenie. Deși ar putea să aleagă să doarmă sau să lenevească, căci nu este necesar să se lupte cu aglomerația urbană pentru a ajunge la serviciu, Meghan alege să își înceapă activitatea la 04:30, spre nefericirea personalului regal. Motivul pentru care Ducesa alege să fie activă atât de devreme este unul foarte simplu. Aceasta dorește să își înceapă activitatea cât mai devreme pentru a-și atinge obiectivele de peste zi relaxată, fără a se stresa din cauza timpului.

Meghan își începe ziua cu orele de yoga și nu consumă cafeină, preferând un pahar cu apă minerală în locul cafelei. Se pare că înainte de a-i deveni soție, Markle l-a rugat pe Prințul Harry să nu mai consume cafea. Ba mai mult, acesta a renunțat la consumul de țigări de dragul soției sale.

Ducesa are un playlist cu melodiile preferate pentru a începe ziua într-o manieră veselă. Acest playlist a fost la un moment dat făcut cunoscut publicului, căci Meghan avea un blog înainte să facă parte din familia regală.

Ea a fost nevoită să își desființeze blogul imediat ce a intrat oficial în Familia Regală a Marii Britanii.

Sursa