mamaplus

Meghan Markle a marcat Ziua Mamei printr-o fotografie adorabilă cu bebelușul regal

0
//
14.05.2019

Meghan Markle și Prințul Harry au postat o fotografie adorabilă cu bebelușul regal pe contul lor de Instagram pentru a sărbători Ziua Mamei.  

mamaplus

Ducesa de Sussex s-a bucurat pentru prima oară de această zi, celebrată în „Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia și mai multe țări din întreaga Europă”, în data de 12 mai, din calitatea de mămică a micuțului Archie Harrison, conform People.

Aceasta a realizat o fotografie în care ține în mână piciorușele bebelușului său. Imaginea este însoțită de un mesaj ce se adresează mamelor din întreaga lume: 

„Aducem un omagiu tuturor mamelor – trecute, prezente, care urmează să nască și celor pierdute, dar care nu vor fi niciodată uitate. Vă onorăm și vă sărbătorim pe fiecare”. 

mamaplus

În memoria Prințesei Diana, în fundalul ales de Ducii de Sussex pentru fotografie se pot observa flori de nu-mă-uita, preferatele lui Lady Di. Tot ca un tribut adus mamei Prințului Harry, cu aproape un an în urmă, atunci când a avut loc nunta regală, Meghan Markle a ales să-și orneze buchetul de mireasă cu aceleași flori, alături de crenguță de mirt, astilbe, astrantia, lăcrămioare, trandafiri albi. Toate au fost culese din grădina Palatului Kensington de către Prințul Harry.

Sursa