mamaplus

Meghan Markle, considerată „oaia neagră” a familiei regale britanice

-
//
20.12.2019

Au reapărut zvonurile conform cărora mariajul dintre Meghan Markle și Prințul Harry se află într-o etapă cel puțin controversată. Se vorbește despre un viitor divorț – în viitorul apropiat sau mediu – și sunt lansate, din nou, acuzații dure către Meghan.

Ambika Shetty Khan, forumul online „Quora”, cea care studiază fiecare eveniment din viața familiei regale britanice, este de părere că Meghan Markle nu și-a înțeles, încă, rolul în cadrul acestei familii.

Meghan, spune Ambika, ar trebui să ia exemplu de la Catherine, Ducesa de Cambridge, numai că nu face asta și are doar de pierdut.

„Meghan este oaia neagră a familiei, care nu dorește să învețe și nu înțelege cultura britanică. În plus, își dezamăgește toată familia și nu încearcă să se acomodeze cu noua familie”, a declarat Ambika Shetty Khan.

Pe de altă parte, Dianne Timpson o acuză pe Meghan că s-a „folosit” de familia regală britanică și, în ultimă instanță, l-a „folosit” și pe Harry. 

„Și-a obținut publicitatea plătită de familia regală”, spune Dianne.

La rândul său, Angela Mollard consideră că mariajul celor doi se află în pericol, cu atât mai mult cu cât statisticile precizează că 42% din familiile britanice ajung la divorț. Iar Meghan și Harry ar trebui să depună eforturi mult mai mari pentru a evita destrămarea căsătoriei.