mamaplus

Meghan Markle a adus un omagiu Prințului Harry și lui Archie, fiind pentru prima dată departe de aceștia

-
//
09.09.2019

Meghan Markle se află zilele acestea în New York, fiind pentru prima dată când călătorește singură de când a devenit mamă. Cu toate acestea, Meghan Markle a găsit o modalitate de a le aduce un mic omagiu soțului și fiului ei, chiar dacă se află departe de aceștia.

mamaplus

În timpul călătoriei la New York, ea a asistat la finala feminină a turneului de tenis U.S. Open, mai ales că una dintre finaliste era buna ei prietenă, Serena Williams.

Ducesa a purtat la gât un colier din aur, cu două medalioane, unul fiind litera H, de la Prințul Harry, și celălalt A, de la Archie.

Nu este prima dată când Meghan Markle se folosește de bijuteriile pe care le poartă pentru a-și demonstra iubirea pentru soțul și fiul ei. Și atunci când a asistat la meciurile de tenis din cadrul Wimbledon, ea a purtat un colier cu un medalion în forma literei A.

Ducesa pare să se bucure din plin de timpul petrecut în New York, fiind prima vizită a ei aici după ce în luna ianuarie a participat la petrecerea organizată în cinstea ei de Serena Williams. De această dată, Ducesa a participat, la scurt timp după ce a aterizat, la o oră de yoga organizată la studioul Modo Yoga din West Village, un studio pe care îl frecventa pe vremea când locuia în New York.

Sursa