Medpark: "Ne perfecţionăm continuu, pentru a fi cei mai buni"

Medpark: "Ne perfecţionăm continuu, pentru a fi cei mai buni"

-
//
06.02.2015

Medpark investeşte cu prioritate în perfecţionarea profesională continuă a echipei medicale. În 2014 peste 60 de specialiști ai primului spital privat din Moldova au beneficiat de cca 90 de programe de instruire. Stagiile de perfecționare s-au desfășurat în 11 țări, printre care Franța, Italia, Marea Britanie, Spania, Austria, în diverse domenii: neurologie, ginecologie, endocrinologie, radiologie, chirurgie estetică ş.a.

Medpark: "Ne perfecţionăm continuu, pentru a fi cei mai buni"

Idris Ozcelik, manager general Medpark: „Medpark investeşte în dezvoltarea profesională a echipei medicale. Ne perfecţionăm încontinuu, pentru că suntem convinşi că doar astfel vom putea să răspundem provocărilor din medicină, necesităților pacienților și să le oferim ajutorul necesar. Formarea profesională prin programe de instruire este extrem de utilă pentru creșterea performanței medicilor, iar cunoștințele lor sunt deja aplicate cu succes la Medpark. Profesionalismul lor a transformat Medpark într-un spital care a devenit expresia calității în sistemul medical din Moldova.”

Instruirea profesională continuă este o practică internațională aplicată pe larg la Medpark, fapt recunoscut și de JCI, spitalul obținând în 2013 acreditarea internațională a comisiei. Datorită specialiștilor înalt calificați, dotărilor tehnice de ultimă generație, dar și inovațiilor aplicate în tratamentul și diagnosticarea maladiilor, spitalul a devenit prima instituție din Europa de Sud-Est care se bucură de acreditare. 

Medpark este cel mai mare spital multidisciplinar privat din  Republica Moldova. Conceput ca un centru de excelență, Medpark dispune de o maternitate modernă, săli de operație ultradotate, policlinică, laborator propriu de analize și departament de imagistică, care oferă proceduri medicale de top. În cadrul instituției a fost creat un Centru de Infarct Miocardic – singurul centru privat de profil din țara noastră, în care se poate stabili cu precizie diagnosticul și aplica cel mai eficient tratament pentru diferite afecțiuni ale inimii. De asemenea, Medpark oferă şansa de a deveni părinți cuplurilor cu probleme de fertilitate, în cadrul Centrului de Fertilizare In Vitro. Deschis 24/7, spitalul pune la dispoziția pacienților servicii în conformitate cu standardele de sănătate recunoscute în întreaga lume şi la un nivel de calitate similar cu cel al centrelor medicale consacrate pe piaţa internaţională. Toate serviciile medicale sunt oferite pe baza unei infrastructuri moderne şi a unei echipe medicale înalt calificate, care monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.