Maternitatea Medpark îţi oferă primul tău Cadou de Crăciun

Maternitatea Medpark îţi oferă primul tău Cadou de Crăciun

-
//
11.11.2016

Maternitatea Medpark îţi oferă primul tău Cadou de Crăciun - 10% reducere la toate pachetele de naştere.

Maternitatea Medpark îţi oferă primul tău Cadou de Crăciun

Maternitatea Medpark este prima alegere a miilor de cupluri din țară, deoarece are totul necesar pentru o naştere uşoară şi sigură: o echipă profesionistă şi dedicată de medici obstetricieni şi neonatologi, abordare individuală faţă de fiecare mamă şi bebeluş, cele mai moderne dotări din țară, inclusiv terapie intensivă neonatală și linie de gardă non-stop.  

Pentru ca să fii înconjurată de grijă şi dragoste în cele mai importante clipe din viaţa ta, în ajunul sărbătorilor de iarnă Medpark iti ofera  primul tău cadou de Crăciun - 10% reducere la orice pachet de naştere, dacă îţi programezi naşterea din timp (până în a 30-a săptămână de sarcină).

Oferta este valabilă în perioada 10 noiembrie – 25 decembrie 2016.

Pachetele de naştere Mepark (Safe Care şi Extra Care) sunt create după principiul ai totul inclus, astfel încât grija viitorilor părinţi să fie concentrată pe naştere şi bucuria primei intâlniri cu noul membru al familiei. 

În timpul nașterii, ai la dispoziția ta o echipă formată din 3 medici (obstetrician-ginecolog, neonatolog și anesteziolog) și 3 asistente medicale, pregătită să te susțină pe parcursul travaliului şi a nașterii. Tatăl copilului are toată libertatea de a fi alături de mamă pe parcursul nașterii şi în perioada postnatală. 

MATERNITATEA MEDPARK – pentru că meriţi tot ce-i mai bun.

Mai multe detalii despre:

​www.medpark.md

(+373) 22 40 00 40