mamaplus

Mariah Carey a slăbit spectaculos. Află-i secretul

-
//
09.09.2019

Părea că a pierdut lupta cu kilogramele în plus, dar și-a recăpătat motivația, a slăbit spectaculos și a renunțat la haine! Cum arată Mariah Carey în costum de baie? A postat o fotografie pe instagram și prietenii virtuali au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Mariah Carey a ales să poarte un costum de baie negru, din două piese, care i-a lăsat abdomenul tonifiat la vedere. La 49 de ani, cântăreața și-a recăpătat silueta din tinerețe, asta după ce multă vreme s-a luptat cu kilogramele în plus.

Fanii cântăreței au făcut rapid legătura între felul în care aceasta arăta în anii ’90 și look-ul său actual, lăudând-o pentru ambiția ei și chiar remarcând că parcă refuză să îmbătrânească.

Chiar și așa, unii fani o imploră să nu mai adauge kilograme, pentru că criticile dure în adresa ei nu vor întârzia să apară. Așa arăta Mariah Carey în iulie 2017.

mamaplus

Deși mulți au felicitat-o pe vedetă pentru faptul că a scăpat de acele ”șunculițe”, au existat totuși și voci care au spus că a obținut această formă fizică de invidiat cu ajutorul medicului estetician, prin intermediul unei operații de micșorare a stomacului. 

Sursa