mamaplus

Magazinul Edukid - educație prin distracție, cu renumitele jucării din lemn de la brandul Hape

-
//
21.10.2019

Ne place să avem grijă de copilași și de planetă. Tocmai de aceea, produsele Hape se axează pe un joc tematic și educativ și sunt fabricate din materiale naturale ecologice, cu vopsele pe bază de apă. Jucăriile Hape sunt create pentru a inspira învățarea prin joc și explorarea lumii, fiind proiectate astfel încât să îmbunătățească dezvoltarea armonioasă a copilului. 

mamaplus

Fiecare produs este conceput să îi aducă micuțului un spectru larg de emoții și să-i creeaze o dispoziție grozavă. Împărtășește bucuria noilor descoperiri cu copilul tău și umple-i copilăria cu dragoste nelimitată și impresii vii! 

mamaplus

Jucăriile Hape aduc atmosfera de sărbătoare, în așteptarea unui miracol. Puzzle-urile sunt amuzante, interesante și ușor de rezolvat. Țineți figurile în palme, gândiți-vă bine și ghiciți cum să le combinați. Copilul va învăța să distingă obiectele după formă, dimensiune și culoare. Jocul cu sortarea și cuburile contribuie la dezvoltarea gândirii figurative și logice.

mamaplus

Și pentru că ne dorim ca fiecare copil să fie fericit, doar în perioada 27 Octombrie - 10 noiembrie, oferim reducere -15% la toată gama de produse Hape. 

Adresa: or. Chișinău, str. Alecu Russo, 1, Centrul Comercial „Soiuz”, etajul 3.

Program de lucru: 09:30 - 20:30.

Facebook