mamaplus

Lilu Ojovan, într-o imagine emoționantă alături de mama sa: ”Va fi mai bine...”

-
//
04.01.2020

Sărbătorile de iarnă ne adună pe toți acasă, lângă părinți și rudele dragi. Această tradiție este la loc de cinste și în familia prezentatoarei TV Lilu Ojovan, care a plecat în minivacanța de iarnă la Drochia, alături de soț și copii. Spre fericirea tuturor, bunica Iulia și-a revenit după accidentul cumplit suferit toamna trecută, iar acum poate să-și alinte nepoatele cu cele mai bune bucate de Crăciun.

”Mama. Pâine caldă și bună. Nu e doar despre colacii pe care i-a copt. Este despre ea. Ați trimis probabil mii de mesaje de sănătate atunci când mama a avut de suferit în urma unui accident rutier la începutul lui Octombrie.

Familia noastră a trecut atunci prin momente grele. Ea a plâns doar în primele zile când durerile erau insuportabile.

Pofta ei de viață și dorința de a fi stăpână din nou pe propriul corp au făcut ca lucrurile să se miște rapid spre însănătoșire. De la ea am aceste gene - de a gândi pozitiv, de a zâmbi atunci când doare, de a spera că va fi mai bine. Va fi mai bine, acum șchiopătează, e încă în perioada de recuperare. Vă mulțumim pentru gânduri bune și vă așteptăm cu colindatul, colaci și colăcei mama a copt. Bucurați-vă de timpul sfânt de lângă părinții voștri.”, a scris Lilu în postarea sa recentă pe Instagram.

mamaplus

Reamintim că în urma unui accident care a avut loc pe 4 octombrie 2019 în apropiere de orașul Drochia, mama prezentatoarei TV a ajuns la reanimare. Nenorocirea s-a produs din cauza unui șofer beat la volan care a lovit dur ambulanța în care se afla femeia în acel moment.