mamaplus

Lili Lozan are un răspuns clar pentru cei care o tot întreabă de ce nu are încă un copil

-
//
23.01.2020

Prezentatoarea TV Lili Lozan (33 ani) are o carieră frumoasă în televiziune, fiind gazda emisiunii matinale Prima Oră. Pe lângă această activitate care îi răpește o bună parte din timp, Lili are o familie frumoasă și un soț iubitor, care este mai discret și nu îi prea place să apară în public.

”Lui nu-i plac postările, stories-urile mele. E mai modest, discret și nu-i place să afișeze. Când pun o poză cu el, mă mustră. Apropo, a fost o perioadă în care nu am postat poze cu el vreo jumătate de an și lumea îmi scria – ați divorțat? Și atunci am făcut o poză, pentru că așa-i pe Instagram, trebuie să-ți postezi fericirea”, spune Lili Lozan într-un interviu.

Chiar dacă pare o misiune dificilă, Lili se află totuși non-stop în vizorul urmăritorilor săi și respectiv apar tot felul de întrebări, în mare parte incomode.

”În ultima vreme, sunt femei care îmi scriu pe Instagram și mă întreabă – cum, tu ai așa o vârstă și încă nu ești mamă? Femeile în țara asta au o problemă foarte mare cu maternitatea mea și cu această împlinire, dar evit așa mesaje pentru că un pic mă destabilizează emoțional. Mai răspund câteodată și le spun să se oprească, pentru că nu e frumos.”, a punctat cu sinceritate Lili.

Menționăm că prezentatoarea TV Lili Lozan s-a căsătorit acum 5 ani cu Adrian Dașchevici, după o relație de 3 ani.

mamaplus