Lansarea grandioasă a hipermarketului GOOSE & GOOSE

Lansarea grandioasă a hipermarketului GOOSE & GOOSE

-
//
23.11.2017

Pe 2 și 3 decembrie, la Chișinău va avea loc cea mai grandioasă lansare în lumea produselor pentru copii.

Lansarea grandioasă a hipermarketului GOOSE & GOOSE

Multe emoții, un program distractiv, animatori veseli, un acvariu colorat, master-class-uri, surprize plăcute și cadouri. Tot ceea la ce pot visa părinții și copiii lor!

Oferim fiecărui client carduri cu bonusuri, programe de fidelitate de la GOOSE & GOOSE. Pentru că suntem siguri că acest loc va deveni preferat pentru întreaga familie!

Toate produsele pentru copii într-un singur loc! Oare părinții nu visează la acest lucru, mai ales când copiii au diferite vârste. La GOOSE & GOOSE vei găsi tot de ce ai nevoie pentru dezvoltarea completă a copilului tău. Peste 300 de branduri diferite într-un singur hipermarket, cu o suprafață de 2200 m2.

Vei fi plăcut surprinsă de gama impresionantă de produse: cărucioare, jucării, manejuri, jucării, mobilier pentru copii, precum și bunuri pentru bebeluși, inclusiv alimente pentru copii și produse chimice de uz casnic. Aici vei găsi literalmente TOT pentru copiii de la 0 la 16 ani!

Să te plimbi prin hipermarketul GOOSE & GOOSE va fi o adevărată plăcere, deoarece conceptul magazinului are o abordare europeană și modernă.

Intră în lumea fericirii copiilor și oferă-i piciului tău cele mai bune jucării și momente neprețuite de fericire!

Te așteptăm la adresa: str. Albișoara, 42

www.facebook.com/GooseGoose.md