mamaplus

Lady Gaga și Bradley Cooper așteaptă un copil?

-
//
04.07.2019

După filmările ”A star is born”, au tot apărut zvonuri că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar fi început o idilă. Cei doi s-au despărțit de partenerii de viață, iar acum presa americană anunță că Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper.


mamaplus

Cântăreața şi actorul american au negat că ar forma un cuplu, însă zvonurile par să se înmulțească. Revista americană In Touch Weekly anunță chiar de pe prima pagină că Lady Gaga ar fi însărcinată, ei publicând și o poză cu cei doi.

„Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, este una din declaraţiile citate de revistă de la un presupus prieten al cuplului.

Revista anunţă pe prima pagină şi faptul că cei doi se întâlnesc în secret, dar deocamdată nu au planuri de nuntă.

Celebrul actor nu vrea să confirme relația prea curând, ci preferă să o țină ascunsă din respect pentru Irina Shayk, mama fetiței lui, pe care nu vrea să o rănească mai mult decât a făcut. Pentru celebrul fotomodel a fost un adevărat șoc când a aflat că starul american a decis să se despartă de ea.

„Zvonuri că aş fi însărcinată? Da sunt însărcinată cu #LG6”, a postat Gaga pe Twitter. LG6 este cel de-al şaselea album al artistei, deocamdată fără titlu. Ultimul său album apărut în 2016 este „Joanne”.

Sursa