La Shopping MallDova fiecare copil devine astronaut!

La Shopping MallDova fiecare copil devine astronaut!

-
//
13.05.2015

Shopping MallDova, primul centru comercial la nivel european din Republica Moldova, continuă să adune micii curioși, care își doresc să se simtă adevărați astronauți. Expoziția interactivă „Kids on the Moon” le oferă experiența zborului în spațiu, cunoștințe despre univers, dar și posibilitatea de a păși pe Lună.

La Shopping MallDova fiecare copil devine astronaut!

Elevii de la școala „Nicolae Sulac” din Chișinău au venit la Shopping MallDova împreună, pentru a trăi cea mai mare aventură a vieții lor. Eu ai rămas impresionați de costumele de astronauți pe care le-au purtat, planetele uriașe pe care le-au putut atinge, capsula în care s-au simțit ca într-o navă spațială și, mai ales, de senzația că sunt mai aproape de stele.

Până în prezent la expoziția „Kids on the Moon” au participat copiii de la 7 școli, o grădiniță și un centru de plasament, dar și sute de micuți însoțiți de părinți.

Până pe 21 mai, toți copiii cu vârsta între 6 și 12 ani sunt așteptați la Shopping MallDova, de unde se dă startul celei mai distractive călătorii în spațiu. Numărătoarea inversă a început!

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.