La Chişinău va avea loc o cursă de alergări cu pit-stopuri muzicale

La Chişinău va avea loc o cursă de alergări cu pit-stopuri muzicale

-
//
27.09.2014

Pe 28 septembrie, pe străzile capitalei va avea loc o cursă de alergări „OM Run day”, la care vor putea participa toţi doritorii, relatează NOI.md. Distanța acesteia variază de la 3,5 la 10 km, în funcţie de dorinţa alergătorului. Startul şi finişul cursei vor fi pe Piaţa Marii Adunări Naţionale, iar însuşi traseul va trece prin întregul oraş.

La Chişinău va avea loc o cursă de alergări cu pit-stopuri muzicale

În timpul cursei vor fi în total 6 pit-stopuri. Trei dintre acestea vor fi de natură muzicală. La aceste opriri organizatorii oferă „un suflu de artă contemporană” graţie evoluării live a grupurilor „No Stresss” și „Mahagon”, precum şi o petrecere hip-hop la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Ciuflea. Ultimul efort va avea loc în Valea Trandafirilor, fiind acompaniat de muzică clasică în aranjament modern de la Kaizer Band.

În cadrul evenimentului „OM Run Day”, participanţii la cursă vor avea posibilitatea să asiste la master-classuri originale, de exemplu, de artă marţială naţională braziliană, capoeira; să ia parte la o tragere la sorţ, precum şi să obţină cunoştinţe despre alimentaţie sănătoasă, de la profesionişti.

Potrivit organizatorilor de la compania „ОМ”, pe 28 septembrie lumea marchează Ziua Inimii. Cu această ocazie, la viitoarea „sărbătoare de alergare” vizitatorii își vor putea măsura pulsul, tensiunea arterială şi nivelul de colesterol, la un cort cu înregistrare la reprezentanţii Centrului Naţional de Sănătate.

Sursa