mamaplus

Kate Middleton și Prințul William vor lua o pauză de la îndatoririle regale

-
//
14.02.2020

Reprezentanții familiei regale britanice au anunțat că Ducele și Ducesa de Cambridge vor lua o pauză de la îndatoririle regale în perioada 17-21 februarie.

Kate Middleton și Prințul William au un motiv întemeiat pentru care cei doi nu vor mai participa la evenimente publice. Aceștia vor să petreacă mai mult timp cu copiii lor, iar în acea perioadă este vacanța Prințului George și a Prințesei Charlotte. Cei doi copii urmează cursurile școlii Thomas’s Battersea din Londra.

Ducele și Ducesa de Cambridge încearcă în fiecare an să facă această pauză pentru a petrece timpul alături de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cel mai probabil aceștia vor petrece săptămâna la casa de vacanță din Norfolk.

Prințul George și Prințesa Charlotte se vor bucura cu siguranță de această vacanță. George merge la școală din 2017, iar sora lui mai mică a început anul acesta să meargă la aceeași școală din Londra.

Având în vedere întreaga controversă în care s-a aflat familia regală în ultimele luni era de așteptat ca Prințul William și Kate să își dorească o pauză. După ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale, Ducele și Ducesa de Cambridge vor avea probabil și mai multe îndatoriri.