mamaplus

Joaca la școală a ucis un copil! A căzut printre balustradele scărilor

-
//
11.10.2019

Ai crede că școala este un spațiu sigur pentru copii, însă la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud școala a fost fatală pentru Andrei Coți, un elev de 13 ani.

Andrei, un băiat de 13 ani, elev în clasa a V-a la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud a căzut zece metri în gol printre balustradele scărilor de la școală. Accidentul a avut loc săptămâna trecută, copilul fiind internat de urgență la spitalul din Cluj-Napoca. Ieri, din păcate, Andrei a pierdut lupta cu viața și i-a fost declarat decesul.

Accidentul grav trage un puternic semnal de alarmă cu privire la jocurile pe care copiii le abordează în pauze. Acesta se dădea pe balustrada scării de la școală atunci când și-a pierdut echilibrul și a căzut de la 10 metri înălțime. Căzătura i-a provocat răni grave, care, în cele din urmă, s-au dovedit fatale. A fost ținut în viață numai de aparate timp de o săptămână, iar în data de 10 octombrie a decedat.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât Andrei doar ce fusese operat la inimă cu succes. Locuia în centrul de plasament din Bistrița-Năsăud.

Părinții lui au fost anunțați de tragedie, iar centrul de plasament urmează să se ocupe de înmormântarea băiatului. Polițiștii care analizează cazul băiatului au schimbat încadrarea juridică a acestuia în omor din culpă.

Sursa