mamaplus

Jessica Alba și-a tuns singură copiii. Vezi cum s-a descurcat actrița (VIDEO)

-
//
20.05.2020

Cum saloane de înfrumusețare sunt încă închise în SUA, Jessica Alba a decis să își tundă singură cele două fete. Iar rezultatele sunt demne de cele ale unui hairstylist profesionist.

Tot mai multe celebrități au postat pe rețelele de socializare clipuri video sau imagini în care ne arătau cum își petrec timpul în carantină. Dacă unele dintre ele și-au descoperit talentul pentru gătit sau grădinărit, altele au dat dovadă de adevărate abilități de hairstylist. După ce Pink a împărtășit cu fanii săi noua sa tunsoare, pe care și-a făcut-o singură, acum Jessica Alba a publicat un video în care își tunde cele două fete.

Actrița în vârstă de 39 de ani a filmat întreaga experiență și a publicat-o pe contul său de Youtube, iar fanii s-au arătat extrem de încântați. Honor, fetița actriței în vârstă de 11 ani, a fost prima care a participat la acest experiment.

„Din cauza măsurilor de distanțare socială impuse, profesorii ne-au rugat să le facem copiiilor câteva poze asemănătoare celor de album de încheiere a școlii, însă pentru clasa a șasea. Așa că i-am tăiat părul”, a spus Jessica.

Însă nu doar Honor s-a bucurat de o transformare, ci și sora sa, Haven în vârstă de opt ani.