mamaplus

Jessica Alba: ”Am trei copii. Mi-au explodat corpul, și sunt în regulă cu asta. Nu-mi pasă ce crede lumea”

-
//
08.08.2019

După ce a născut trei copii, actrița Jessica Alba se simte mai bine ca niciodată în propriul corp. Chiar dacă a limitat aproape în totalitate aparițiile sale publice, axându-se mai mult pe afacerea sa, Jessica a apărut recent într-o publicație internațională.

mamaplus

Jessica Alba a fost fotografiată pentru ediția aniversară a unei reviste internaționale și cu această ocazie a vorbit despre cum i s-a schimbat modul de gândire, de la prima copertă pentru care a pozat în 2007.

„Privind în urmă, când am pozat pentru prima mea copertă InStyle, eram nesigură. Simțeam că trebuie să fiu o persoană care nu sunt pentru a fi acceptată. Am permis ca părerile altor persoane despre cine credeau că sunt să mă definească. Cine sunt acum? Nu-mi pasă. Am trei copii. Mi-au explodat corpul, și sunt în regulă cu asta. Și știu că sunt inteligentă. Nu-mi pasă ce cred ceilalți. Sunt bine.”

Jessica spune că dedicarea sa pentru companie i-a împiedicat pe cei trei copii ai săi, Hayes Alba (19 luni), Haven Garner (8 ani) și Honor Marie (11 ani) să afle că mama lor a fost actriță înainte. „Am întâlnit o mulțime de oameni de-a lungul anilor care mă cunosc doar de la Honest (companie a cărei Jessica este co-fondatoare). Nici copiii mei nu au știut că am fost în industria de divertisment pentru că am făcut un pas în spate din momentul în care au putut să meargă, să vorbească și să existe în lume”, le-a spus Alba jurnaliștilor.

„Recent, m-au întrebat de ce mă aflu pe coperta unei reviste. Mi-au spus că este ciudat. Iar eu le-am răspuns: Oh, da, fac acest lucru câteodată„, a continuat actrița. 

„Pentru prima dată în viața mea chiar îmi îmbrățișez feminitatea. Eram la începutul vârstei de 30 de ani și de abia atunci am început să mă simt încrezătoare în propriul corp. De asemenea, m-am oprit din a permite a fi tratată ca un obiect în presă din perspectiva unui bărbat. La naiba cu asta. Este ok să fii sexy. Este ok să port o fustă scurtă sau un imprimeu strident dacă asta simt, pentru că o fac în propriul meu fel. ”, a mai adăugat Jessica Alba.

Sursa