mamaplus

Janet Jackson nu vrea bonă pentru copilul său: ”Dacă mama mea a reușit, eu de ce să nu pot?”

-
//
08.11.2019

Janet Jackson a devenit mamă la 50 de ani și s-a dedicat creșterii copilului său. Chiar dacă nu are o misiune ușoară, ea nu concepe să angajeze o bonă.

Cea mai mare bucurie din viața surorii lui Michael Jackson a venit la 50 de ani: vedeta a devenit mama unui băiețel, Eissa, pe care îl crește singură, după divorțul de tatăl copilului, miliardarul Wissam Al Mana din Qatar.

Pentru artista în vârstă de 53 de ani nu-i deloc ușor să se ocupe pe cont propriu de copil, mai ales că ea și-a reluat activitatea muzicală. Aflată în Australia, unde susține o serie de concerte, Janet Jackson a explicat de ce nu are nevoie de o bonă.

Janet vrea să se descurce ca mama și bunica ei

Artista a declarat că, deși este foarte obositor pentru ea să-și crească singură fiul, mama și bunica ei nu au avut nici ele vreun ajutor, dar s-au descurcat"Mama a reușit, mama ei a reușit, de ce nu? Eu de ce să nu pot?", a spus ea. "Sunt sigură că voi avea nevoie de cineva în viitor care să mă ajute pe ici pe colo, dar acum n-am pe nimeni și-mi place", a adăugat aceasta.

Fără să se plângă, Janet a mărturisit, totuși, că este foarte greu pentru ea să plece în turneu cu băiețelul ei. "Este foarte obositor. Niciodată n-ai parte de suficient somn."