mamaplus

Iubita lui Smiley a îmbrăcat rochia de mireasă: „Femeile sunt deja măritate la vârsta mea”

-
//
11.04.2019

De aproape doi ani, Gina Pistol trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Smiley. Până acum, prezentatoarea emisiunii „Asia Express” a fost foarte discretă cu viaţa personală şi nu a confirmat oficial că se iubeşte cu artistul.

Deşi niciunul dintre cei doi nu a vorbit niciodată de relaţia lor, Gina Pistol a mărturisit de multe ori că îşi doreşte să se căsătorească. Recent, blondina a probat rochia de mireasă, semn că nu are mult de aşteptat.

„Nu-l forțez, mă, dar totuși am și eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea”, a spus Gina la Acces Direct, făcând referire indirect la Smiley.

Gina Pistol a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu ea în rochie de mireasă, iar fanii săi au admis că aceasta arată superb şi că ar fi cazul să facă pasul cel mare.

„În general, doi oameni se atrag când au aceeași energie, când văd lucrurile la fel, când merg în aceeași direcție. Eu cred foarte mult în chimie și în lucrurile care ne sunt date. Cred în oamenii potriviți, întâlniți în locul și în momentul potrivite”, spunea Gina Pistol într-un interviu pentru Libertatea.

Sursa