mamaplus

Irina Tarasiuk, pe ultima sută de metri cu a treia sarcină: ”Puțin vinișor nu strică deloc”

-
//
23.10.2019

Artista este foarte fericită că își va îmbrățișa foarte curând fiica, pentru că așteaptă o fetiță, iar împreună cu ceilalți copii ai săi au ales deja un nume pentru ea.

Micuța Anghelina urmează să vină pe lume pe 25 noiembrie, iar Irina este foarte încântată de noutatea pe care i-au dat-o recent medicii.

Despre cea de-a treia sarcină, cântăreața spunea recent că a decurs în general bine, dar primul trimestru a fost destul de complicat, pentru că a avut trei luni de toxicoză.

Chiar și așa, Irina Tarasiuk și-a continuat activitatea și a fost o mămică destul de activă pe toată durata sarcinii, muncind cu dăruire la fiecare eveniment la care a fost invitată.

Dacă e să vorbim despre pofte, Irina este una dintre mămicile care nu-și impun anumite restricții alimentare atunci când își doresc ceva bunișor.

”Dacă tot mai am o fetiță mai mare, pot să zic că am observat un lucru: când sunt însărcinată cu fete, vreau să beau puțin vin în fiecare zi, așa că nu-mi interzic să o fac câteodată înainte de cină.”, a menționat Irina pe o rețea de socializare.

Irina Tarasiuk și soțul ei Serghei Kovalski mai au împreună un băiețel și o fetiță – Serghei (3 ani) și Elizaveta (7 ani).

mamaplus