Irina Rimes și-a surprins soțul în pat cu amanta

Irina Rimes și-a surprins soțul în pat cu amanta

-
//
15.01.2018

În vara anului trecut, Irina Rimes a divorţat de Andi Bănică, bărbatul cu care a trăit timp de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au despărțit după numai câteva luni de mariaj, deoarece Andi şi-a lăsat însărcinată iubita secretă.

Irina Rimes și-a surprins soțul în pat cu amanta

Cântăreaţa a fost înşelată de fostul soţ cu o rusoaică din Chişinău, pe nume Nica, pe care a lăsat-o însărcinată.

”În ianuarie 2017, Andi s-a cunoscut cu o contabilă rusoaică, pe nume Nica, originară din Chişinău, cu care a început o relaţie încă dinainte de a divorţa oficial de Irina Rimeş. Nica este stabilită în Marea Britanie, unde este contabilă. Cei doi au dus repede relaţia din plan virtual în realitate şi, curând, Nica a rămas însărcinată”, a declarat o sursă apropiată ”iubitei secrete” a fostului soţ al Irinei Rimes pentru cancan.ro.

Gândul că va deveni tată cu ”iubita secretă” l-a speriat pe Andi, care a decis subit să pună punct relaţiei cu rusoaica, motivând că are probleme psihice. Sedusă şi abandonată, patru luni mai târziu, tânăra a suferit un accident, în urma căruia a pierdut sarcina:

”Când a aflat că iubita e însărcinată, Andi a dispărut, motivând că alege să renunţe la relaţia cu Nica pentru că nu o iubeşte, că este bolnav psihic şi că el nu-şi doreşte un copil. Tânăra a pierdut copilul când era însărcinată în şase luni şi a încercat să-şi revină după suferinţă”.

Până la urmă, Andi nu a renunţat la relaţia cu Nica şi, după ce a aflat că nu mai este însărcinată, a revenit la sentimentele mai vechi şi s-a întâlnit din nou cu ea. După cinci zile de amor nebun, fostul soţ al Irinei Rimes s-a făcut din nou nevăzut.

”Iubita secretă” a lui Andi a rămas însărcinată din nou, de data asta cu... gemeni. Părăsită din nou de bărbat, tânăra a suferit atât de mult încât în scurt timp a ajuns la Reanimare şi a pierdut unul dintre gemeni, relatează sursele citate: ”La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi. A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”.

Irina Rimes, prinsă la mijloc în această poveste halucinantă, a pus repede căsniciei şi a ieşit cu totul din viaţa lui Andi. Bărbatul, devenit liber între timp, ar fi ştiut, însă, clipă de clipă, de drama trăită de ”iubita secretă”, pe care a ales, totuşi, să o ignore complet.

Sursa: cancan.ro