mamaplus

Irina Rimes a publicat prima imagine în care apare alături de iubitul ei

-
//
26.12.2019

După o căsnicie dureroasă, Irina Rimes și-a găsit marea dragoste, iar de Crăciun a publicat prima imagine alături de acesta, fără a dezvălui însă identitatea lui.

Artista a publicat pe contul de socializare o imagine alături de iubitul ei, spre surprinderea fanilor, care nu au mai văzut-o în această ipostază. Cei doi au fost fotografiați în centrul orașului, unul în fața celuilalt, în timp ce se sărută.

mamaplus

În urmă cu un an, artista a vorbit despre soțul ei. Cei doi s-au căsătorit când vedeta avea 22 de ani, însă în cele din urmă, au divorțat. Cu toate astea, au rămas în relații bune.

„A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învățat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învățat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calități extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înțeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert”, a declarat Irina Rimes.