mamaplus.md

Ion Bucșan suferă de cancer de colon. Împreună îl putem salva!

-
//
25.01.2019

La cei 46 de ani ai săi, Ion Bucșan, un bărbat harnic, dornic de a-și bucura copiii, rudele prin rodul muncii mâinilor sale, este, practic, într-o prăpastie a unei maladii cumplite.

mamaplus.md

În ianuarie 2018 a fost supus unei intervenții chirurgicale, urmată de altele 3 doar într-o lună. În urma acestor intervenții, i s-a aplicat iliostoma. A urmat o perioadă de recuperare dominată de chinuri, dar și de speranțe stropite cu lacrimi amare.

În urma unor investigații ulterioare a fost diagnosticat cu Adenocarcinom al rectului, un verdict categoric, fatal, care a debusolat la maximum atât spiritual, cât și financiar familia, iar soția are un salariu foarte mic pentru a acoperi necesitățile dictate de situația creată.

La moment, unica soluție este tratamentul pe o perioadă de câteva luni cu chimioterapii, după care o operație în Turcia, foarte costisitoare.

E o situație mai mult decât dramatică, un moment în care e necesar să ne gândim la omenie, ajutor, receptivitate, bucuria de a trăi, de a vedea zilnic răsăritul soarelui.

Cu ajutorul tău, bărbatul poate fi salvat! Donează cât te lasă inima pe caritate.md