mamaplus

Îngrozitor: O mamă și-a omorât fiul în vârstă de zece ani

-
//
21.04.2020

Tragedie în a doua zi de Paști. Un copil în vârstă de zece ani a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, de propria mamă, într-un apartament din orașul Arad, România. Tragedia a fost descoperită chiar de tatăl copilului, care s-a întors acasă, în jurul orei 21.00 și și-a găsit fiul într-o baltă de sânge.

Bărbatul și-a găsit și soția rănită, însă aceasta era în viață. Acesta a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat medicii și polițiștii.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața copilului de zece ani. Potrivit unor surse, acesta avea o plagă tăiată la nivelul gâtului. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Arad pentru a primi îngrijiri medicale, după ce ar fi încercat să se sinucidă.

Polițiștii și procurorii din Arad au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia fără margini. Conform unor martori, cei doi soți nu s-ar fi certat, nu aveau probleme și chiar își construiau o casă în satul Mândruloc.