mamaplus

Igor Stribițchi, mai fericit ca niciodată: ”Azi, fetița noastră împlinește un anișor!”

-
//
11.03.2020

Deși e tare secretor și nu prea dă multe detalii despre viața sa personală, interpretul Igor Stribițchi mai strecoară câteodată imagini sau momente speciale cu fiica sa Luiza. Se pare că prima ei zi de naștere nu este o excepție, iar Igor a decis să-și împartă bucuria cu prietenii din mediul online.

”Astăzi fetița noastră împlinește 1 anișor! Exact un an in urma viața mea s-a schimbat la 180 grade și ii mulțumesc bunului Dumnezeu pentru aceasta minune din viața mea! Este cea mai mare bogăție a vieții mele. Ea este puterea și sursa mea de energie. Ea este inspirația și credința mea. Ea este curajul meu și răbdarea mea! Sunt ferm convins ca e talismanul vieții mele cu care sunt gata să întorc și munții. Mulțumesc din suflet soției mele care o iubesc enorm și împreună formăm o familie frumoasă! La Mulți ani fetița lui tati.”, a scris Igor Stribițchi în mesajul său de felicitare.

mamaplus

Din imaginile publicate de artist pe rețelele sociale, se observă foarte bine cât de mult îi seamănă fetița. El este foarte încântat de rolul de tătic, mai ales că este născut în aceeași lună cu fiica sa, el sărbătorindu-și ziua de naștere pe 17 martie.