mamaplus

Zodiile care primesc inelul de logodnă până la finalul lunii octombrie

-
//
09.10.2019

Pentru trei zodii, luna octombrie vine cu o mare surpriză în viața lor. După ani întregi de relație, trei zodii primesc întrebarea cea mare, iar anul viitor își vor întemeia familia pe care și-o doresc.

Nativele zodiei Gemeni nu sunt prea norocoase atunci când vine vorba despre relații. Dualitatea și superficialitatea lor nu le ajută uneori să atragă lângă ele un bărbat care să le insufle ideea întemeierii unei familii. Însă, luna octombrie are un potențial uriaș, iar nativele zodiei Gemeni pot primi inelul de logodnă atunci când se vor aștepta cel mai puțin. Deși au impresia că pot controla totul, de data aceasta, contextul și modul în care va fi organizată cererea în căsătorie le vor uimi pe nativele zodiei Gemeni, care visează la acest moment de ani întregi.

Nici nativele zodiei Pești nu se așteaptă ca cererea în căsătorie să aibă loc atât de repede, însă partenerii lor pur și simplu nu vor mai aștepta să mai treacă timpul și vor face pasul cel mare mai repede decât va ști cineva. Vor găsi momentul potrivit și nu vor sta pe gânduri pentru a o cere în căsătorie pe nativa zodiei Pești, care deja pregătește cel mai frumos cămin pentru viitoarea sa familie. Momentul va fi unul emoționant pentru toată lumea, iar nativele zodiei Pești vor începe planurile de nuntă, chiar din acea zi.

Cât despre nativele zodiei Fecioară, cererea în căsătorie va fi una extrem de bine organizată, exact așa cum sunt și femeile din această zodie. Totul va fi bine pus la punct, până la cel mai mic detaliu, pentru că partenerii lor nu vor să lase nimic la voia întâmplării.

Sursa