mamaplus

Zodii predispuse să înșele de Crăciun și Revelion

-
//
16.12.2019

Astrologii avertizează faptul că fiecare nativ al zodiacului are o oarecare predispoziție de a înșela. Însă, în perioada sărbătorilor de iarnă, de Crăciun și de Revelion, cu ocazia petrecerilor numeroase, șansele ca unii dintre nativii zodiacului să ajungă să-și înșele partenerul cresc exponențial.

Așadar, iată care sunt zodiile predispuse să înșele de Crăciun și de Revelion și pe cine trebuie să stai cu ochii:

Berbec

Berbecii nu au predispoziție foarte mare de a înșela în preajma Crăciunului sau Revelionului, pentru ei sărbătorile de iarnă fiind cât se poate de importante și respectând foarte mult starea „caldă” a familiei. Așa că gândurile de a fi infideli sunt departe de ei.

Taur

Nici Taurii nu au foarte mare predispoziție de a înșela de Crăciun sau Revelion, preferând să-și petreacă sărbătorile de iarnă pentru a-și regăsi echilibrul, în compania prietenilor apropiați.

Gemeni

Gemenii, pe de altă parte, sunt puși foarte des în fața tentației în preajma sărbătorilor de iarnă. Insă, în ciuda faptului că le place să flirteze și că sunt prezenți la mai toate petrecerile de sezon, șansele să calce strâmb sunt foarte mici.

Rac

Racii parcă abia așteaptă Crăciunul și Revelionul și petrecerile care vin odată cu sărbatorile de iarnă pentru a găsi noi „ținte” amoroase. Pentru nativii acestei zodii sunt prevăzute evenimente furtunoase din punct de vedere amoros.

Leu

Leii preferă să petreacă sărbătorile de iarnă făcând introspecție și gândindu-se în sânul familiei la ce anume ar trebui să schimbe sau să perfecționeze la ei înșiși pentru noul an. Așa că nu au chef și nici timp să se gândească la infidelități.

Fecioară

Fecioarele sunt mai mereu în cumpănă amoroasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă, lucru care-i face pe nativii acestei zodii să fie foarte deschiși la experiențe noi în dragoste, chiar dacă sunt cuplați.

Balanță

Nativii din Balanță au șanse foarte mari să cadă pradă farmecelor sexului opus, mai ales de Revelion. Pe fondul exceselor, nu se gândesc deseori la ceea ce fac și ajung să fie infideli partenerilor.

Scorpion

Scorpionii, în ciuda faptului că de fel sunt cât se poate de activați de „vrăjile” sexului opus, reușesc tocmai de Crăciun și de Revelion să se țină în frâu. Surprinzător pentru ei, preferă compania persoanei iubite cu în perioada sărbătorilor de iarnă.

Săgetător

Săgetătorii își dau frâu liber atât de Crăciun, cât și de Revelion. Astfel, se lasă agățați/agățate de cât mai mulți/multe parteneri/partenere cu care ar putea să ajungă în pat, fără a avea scrupule.

Capricorn

La fel procedează și Capricornii, având în vedere că, de obicei, de Crăciun și de Revelion se trezesc în situații neclare din punct de vedere amoros. Așa că încearcă să își confirme că încă mai sunt „pe piață”, iar șansele de a înșela cresc mult.

Vărsător

Vărsătorii iubesc să petreacă Revelionul și Crăciunul alături de persoana iubită și de familie. Nici în ruptul capului nu s-ar gândi să facă vreun pas greșit din punct de vedere amoros și să înșele, oricât de mare ar fi tentația.

Pești

Și Peștii sunt cât se poate de familiști în preajma sărbătorilor de iarnă, însă cu greu se abțin să nu cadă pradă tentației, dacă este destul de mare, mai ales de Revelion. Sunt șanse destul de mari să calce strâmb dacă nu sunt ținuți sub observație în timpul petrecerilor. Însă, de Crăciun, vor petrece liniștiți alături de familie.