mamaplus

Unele zodii vor avea parte astăzi de o zi cu realizări

-
//
31.05.2019

Unii nativi ai zodiacului se lasă în voia tentațiilor, alții au parte de realizări și dorințe împlinite. Vezi ce-ți rezervă astrele pentru vineri, 31 mai!

mamaplus

Berbec: Va trebui să fii tu cel responsabil și să oferi un exemplu, ca să poți preveni situațiile prea complicate și chiar problemele care pot fi generate de acestea.

Taur: Este o zi încărcată, cu numeroase momente dificile, dar care are un mesaj interesant. Poți transforma aceste dificultăți în ocazii prețioase de a rezolva anumite probleme.

Gemeni: Contează foarte mult cum anume vei alege să reacționezi față de mesajele negative ale unor prieteni sau rude. Relațiile cu aceștia sunt o sursă de lecții de viață pentru tine.

Rac: Există un fond pozitiv astăzi, la care vei avea acces doar dacă știi bine ce vrei să faci și dacă vei evalua realist efoturile necesare ca să ajungi acolo.

Leu: Este important să ții cont de faptul că eforturile comune au dus la rezultatele de care te-ai putea bucura astăzi. Să recunoști acest lucru este un semn bun pentru cei din jur.

Fecioară: Ai parte de o zi care poate contura unele realizări, dar totul depinde de tine, de capacitatea ta de a-ți păstra demnitatea în momente dificile.

Balanță: Ești decis să ajungi acolo unde ai mai fost și ai trăit o mare bucurie cu acea ocazie. Obiectivul tău ar fi bun, dacă ai ține cont și de faptul că realitatea este alta în acest moment.

Scorpion: Te lași în voia unor tentații, poate că ai reușit să îți adormi și conștiința sau pe cea a celor cu care intenționezi să duci la bun sfârșit anumite intenții, nu tocmai corecte.

Săgetător: Încrederea de care te bucuri din partea apropiaților pare să revină la normal. Sigur că nu poți lua decizii pe această bază, atât de fragilă.

Capricorn: Ai ocazia de a merge în profunzimea unor probleme care ți-au șubrezit relațiile importante. O poți refuza sau poți profita, ca să înțelegi ceva din ce se petrece sub ochii tăi.

Vărsător: Ai impresia că munca e doar un exercițiu temporar, pe care ești nevoit să-l faci pentru că nu ai altceva care să îți aducă cele necesare.

Pești: Este important să ții cont de dorințele, aspirațiile și intențiile celor dragi. Poate că dorințele tale, legate de ei, sunt bune și frumoase, dar sunt doar ale tale. 

Sursa