mamaplus

Trei zodii de bărbați care stau la fusta mamei

-
//
16.04.2019

Te vezi cu el, pare bărbatul ideal, contemplezi fericită visul celei mai frumoase relații din viața ta, pentru a descoperi apoi că între voi e mereu o a treia persoană: e vorba despre mama lui! Unul dintre cele mai negre coșmaruri pentru o femeie îndrăgostită este să constate că își împarte atenția iubitului în doze nesănătoase cu mama lui. Chiar dacă adorăm bărbații care își respectă mama, nu suntem la fel de atrase de „băieții mamei”, care par să nu fie capabili să ia vreo decizie fără a o consulta pe cea care le-a dat viață. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt zodiile de bărbați „imobilizați” după fusta mamei!

Rac

Racul își adoră familia și, din păcate pentru biata sa parteneră, o va pune tot timpul mai presus de ea. Așa a simțit de când era mic, când sufletul său sensibil a fost tulburat de răutățile celorlalți: că numai la mama putea găsi înțelegere, toleranță și dragoste infinită. Mai grav este că nu te poți abține să nu îl iubești, mai ales că știi că nu te pune intenționat pe locul al doilea. Bărbatul Rac e tandru și generos, un iubit incredibil, așa că multe fete tind să treacă cu vederea faptul că e atât de atașat de fusta mamei. Fiind unul dintre cei mai mămoși bărbați din zodiac, noi te atenționăm încă de la început: dacă relația cu el este tot ceea ce îți dorești, va trebui să incluzi la fel de multă atenție și iubire și în legătura cu mama sa și să te obișnuiești cu gândul că vei fi permanent comparată cu ea!

Fecioară

Zodiile de pământ sunt renumite pentru stabilitatea și fidelitatea lor, dar nu te amăgi cu gândul că acestea te au drept subiect doar pe tine. Bărbatul Fecioară va fi la fel de loial mamei sale, dacă nu chiar mai atașat de fusta ei decât de dresurile tale sexy. Înainte de a porni la război cu această mamă răuvoitoare care vrea să ți-l fure, află că ea este responsabilă pentru manierele sale impecabile, pentru consecvența și amabilitatea sa. De fapt, relația deosebit de strânsă dintre bărbatul Fecioară și mama sa are la bază tocmai dorința de perfecționism a acestuia: de mic a urmat sfaturile mamei și nu îl vei putea desprinde de sub aripa sa. Nu comite greșeala de a-ți dori o mamă rea pentru bărbatul tău, care să îl fi dezamăgit sau să nu se fi ridicat la înălțimea așteptărilor sale, deoarece atunci vei avea fie un partener legat de bunica sau de mătușa sa, fie unul neîncrezător și reticent în fața oricărei reprezentante a sexului feminin!

Leu

Te uimește prezența temerarului și curajosului Leu pe lista de bărbați mămoși? E adevărat, de data aceasta calitatea mamei este cea care contează foarte mult: dacă ea a fost o femeie impunătoare, care a căutat să supună voința orgoliosului ei fiu, e posibil ca atașamentul vulcanicului Leu față de ea să fi scăzut dramatic. Însă, dacă l-a răsfățat (majoritatea mamelor de Leu o fac, pentru că sunt la rândul lor teribil de mândre de șarmul puiuțului lor), vei avea de-a face cu o felină regală, dar neobișnuit de mămoasă. Așa cum ai constatat și tu, nimic nu îi face mai multă plăcere bărbatului tău puternic decât laudele neîncetate. E de mirare că își iubește atât de tare mama, ținând cont că ea i le-a servit pe tavă încă de când era mic? De asemenea, nu trece cu vederea nici sufletul generos și latura emoțională dezvoltată a acestui semn de foc: dacă te iubește, îi va fi dificil să renunțe la tine, dar îi va fi imposibil să se detașeze de mama sa, așa că nici măcar nu încerca să îl șantajezi emoțional. Vei pierde!

Sursa