mamaplus

Trei zodii care au parte de noroc toată luna iulie

-
//
04.07.2019

Surprize și vești excelente pe toate planurile pentru câțiva dintre nativi, în special pentru cei născuți în zodii de Foc. Pentru Berbeci răsare soarele și pe strada lor. Favorita astrelor, însă, este zodia Vărsător. Iulie vine cu momente fierbinți pentru acești nativi!

mamaplus

Berbec

Luna iulie aduce vești bune pentru Berbeci. S-ar putea spune că soarele răsare și pe strada voastră! Vă va merge bine pe toate planurile, inclusiv în plan sentimental. Partenerul de viață îți acordă atenția cuvenită, iar dacă nu ești într-o relație, va apărea și jumătatea ta multașteptată.

Gemeni

Gemenii întâlnesc în luna iulie o persoană specială. Aceasta va veni cu toate armele pe care nativul Geamăn le găsește irezistibile. Totul se va schimba. Cei născuți în zodia Gemeni se vor trezi cu universul lor dat peste cap, dar vor exalta de fericire!

Vărsător

Iulie vine cu momente fierbinți pentru Vărsător. Aceștia vor avea parte de iubire. Partenerul de viață îl răsfață ca în prima zi de relație. Perioada aceasta de iubire se intensifică, mai ales dacă hotărâți să plecați într-o vacanță binemeritată.

Sursa