mamaplus

Top 5 cele mai seducătoare femei din zodiac

-
//
05.06.2019

Toate femeile au ceva frumos, un zâmbet, o privire, buze pline sau trup unduitor. Dar nu toate reușesc să își pună în valoare trăsăturile frumoase și să fie la fel de atrăgătoare. Iată un top cu cele mai seducătoare femei din zodiac, să vezi dacă astrologii au dreptate.

mamaplus

Femeia Taur

Născută sub influența marelui Venus, nativa din zodia Taurului este adesea înzestrată cu o frumusețe fizică deosebită, cu forme rotunde și generoase, după care se scurg toate privirile. Ea sigur va intra întotdeauna în topul cu cele mai seducătoare femei din zodiac, și nu doar pentru fizicul ei de invidiat. Femeia Taur are ceva special, un fel de chemare irezistibilă, o promisiune în priviri care subjugă orice bărbat îndrăgostit.

Femeia Scorpion

Șarmul misterios al femeii din zodia Scorpionului este irezistibil. Privirile ei promit multe, dar oferă atât de puțin în realitate. Tachinarea este secretul ei, când vine vorba de relațiile pasionale. Știe cum să întrețină curiozitatea și interesul unui bărbat, fără să îi dezvăluie mare lucru din viața ei. Dar tot ceea ce face în intimitate, o face cu o pasiune intensă, pentru că deciziile ei în dragoste sunt marcate de emoții și sentimente.

Femeia Gemeni

Curiozitatea, șarmul și optimismul femeii Gemeni sunt irezistibile pentru bărbații care adoră spiritele libere și dinamice. Nativa acestei zodii iese în evidență, chiar dacă nu vrea, și atrage privirile curioase ale bărbaților, dar are misterele ei pe care nu le poți descifra prea ușor. Femeia Gemeni este efervescentă, creativă și plină de fantezie. Nu te poți plictisi lângă ea, dar nici nu o poți îngrădi! Bărbații sunt fascinați de ideile ei spontane și de modul în care schimbă lucrurile din jurul ei.

Femeia Rac

Sensibilă, visătoare, romantică și plină de vino-n’coa, femeia Rac atrage cu privirile ei încărcate de promisuni și mistere. Îi place să fie curtată și prelungește mult momentul în care își deschide inima față de bărbatul care o dorește. Așteptarea plină de suspans, micile ei capricii și modul în care se alintă fac parte din recuzita obligatorie la primele întâlniri. Timpul petrecut alături de ea nu este niciodată monoton sau plictisitor, iar bărbații îi fac jocul!

Femeia Pești

De cele mai multe ori, nativile din zodia Pești au o siluetă de invidiat. Subțire, alunecoasă, zveltă, o siluetă care atrage imediat privirile. Dar zâmbetul lor este cel care le pune în rând cu cele mai seducătoare femei din zodiac. Au un zâmbet dulce și totodată misterios, care promite mai mult decât vor ele să ofere. Iar bărbații sunt atrași ca un magnet de acest zâmbet și de privirea lor ușor umbrită de mistere.

Sursa