mamaplus

Top 3 zodii care vor vărsa lacrimi amare tot anul

-
//
16.01.2020

Anul 2020 nu va fi cel mai bun pentru unii dintre nativi, întrucât astrologii anunță clipe de tristețe şi nefericire, cele mai afectate fiind persoanele născute în zodia Berbec.

Află care sunt zodiile care vor avea de suferit în 2020, mai jos:

Berbec

Atitudinea ta lasă de dorit. Te aprinzi prea repede din orice, ar fi bine să te gândeşti la consecințe. Eşti mereu nervos şi parcă pus pe ceartă. Nu toată lumea este duşmanul tău, iar în ceea ce priveşte greşelile, nu uita că fiecare dintre noi greşeşte. Nervozitatea nu duce la nimic bun. Tinzi să iei decizii pripite şi premature, iar acestea nu îți aduc nimic benefic, ba din contră. Pe zi ce trece devii tot mai supărat. Sfatul nostru este să fii mai cumpătat şi o să vezi că totul se va îmbunătăți.

Gemeni

Te laşi influențat de alții şi asta duce la evenimente şi stări emotive neplăcute. Trebuie să ştii ce vrei de la viață şi să iei hotărârile singur, atunci când simți că ceva sau cineva nu te ajută sau nu contribuie la bunăstarea ta generală. Este bine să ceri şi să asculți sfatul celor apropiați, însă nu trebuie să uiți de ceea ce simți şi îți doreşti tu cu adevărat. Nimic nu este mai important decât liniştea şi fericirea.

Scorpion

Probabil ai auzit şi tu expresia: „eşti ceea ce gândeşti”. Nimic mai adevărat în ceea ce te priveşte pe tine. Ai tendința de a te gândi prea mult, astfel că ajungi să vezi probleme chiar şi acolo unde nu sunt. Gândurile negre vin inevitabil, motiv pentru care n-ar trebui să fii surprins de faptul că eşti mereu nefericit. O gură de aer proaspăt în astfel de momente ar putea fi salvarea ta.