mamaplus

Top 3 zodii care vor fi SINGURE de Revelion

-
//
25.11.2019

Sfârşitul lui 2019 aduce veşti destul de proaste, ori din contră, foarte bune, pentru trei nativi ai Zodiacului. Despărțirile pot fi un lucru dificil, aduc suferință, tristețe, însă pot fi şi o oportunitate foarte bună pentru a deschide ochii şi a vedea care sunt lucrurile cu adevărat importante şi, mai ales, care sunt paşii pe care trebuie să îi urmăm mai departe. 

Gemeni

Nativii Gemeni îşi vor petrece Revelionul fără sufletul lor pereche. Întâmplarea va face ca relația amoroasă pe care o aveți acum să ia sfârşit până la trecerea dintre ani. Nu trebuie să disperați. Într-adevăr veți suferi, ori veți crede că nimic bun nu va aduce 2020 pentru voi din acest punct de vedere şi că nu veți reuşi să vă găsiți fericirea, însă nu este nimic mai greşit aici. Următorul an promite multă bucurie, mult succes pentru voi, atât în plan financiar, cât şi sentimental. Acordați-vă o perioadă doar pentru voi şi veți observa care sunt cu adevărat lucrurile ce vă definesc şi ce vă doriți de la partenerul vostru. 

Leu

Cei aflați sub acest semn zodiacal vor trece printr-o perioadă destul de dificilă în viitorul apropiat. Acest lucru va însemna să vă eliberați sufletul din acea relație din care faceți parte acum. În cazul în care tot ceea ce se întâmplă între voi este toxic, în cazul în care sentimentele au apus şi tot ce a rămas în urma voastră este monotonia şi melancolia acelor momente frumoase, trebuie să înțelegeți că ele nu se vor întoarce înapoi. Dacă inima voastră nu mai bate cu aceeaşi putere, iar focul nu mai poate fi reaprins, este cazul să deschideți uşa şi să ieşiți fără să vă întoarceți înapoi. Poate fi greu, poate părea imposibil, dar va fi cel mai înțelept lucru pe care îl puteți face pentru sănătatea voastră. 

Peşti 

Nativii Peşti nu vor reuşi să ia o decizie în ceea ce priveşte viața lor sentimentală, motiv pentru care trecerea dintre ani îi va găsi singuri. Nu este deloc un lucru negativ. Este important să faceți paşii necesari pentru fericirea voastră, însă nu este vorba de un maraton. Nu alergați, nu vă apropiați de o persoană doar din nevoia de a nu vă simți singuri, pentru că nu veți reuşi decât să vă adânciți tristețea şi gândurile nepotrivite. Distrați-vă alături de prieteni, trăiți clipe de neuitat şi, atunci când veți simți nevoia, când va fi momentul potrivit, veți şti ce trebuie să faceți şi cui să îi dăruiți inima voastră. Anul 2020 aduce multe schimbări pozitive în sfera sentimentală a Peştilor.