mamaplus.md

Top 3 zodii care vor avea parte de tragedii în 2019

-
//
12.12.2018

Unele persoane vor avea parte de mai multe neplăceri în anul care vine. Află care sunt zodiile care vor avea parte de tragedii în 2019.

mamaplus.md

Zodia Taur

Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea aceasta nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea. Ești greu pus la încercare de situații dificile, peste care este greu să treci singur. Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe tine, fie pe cineva drag, din familie.

Zile cu ghinion pentru Zodia Taur:

2 aprilie
8 mai
25 iulie
17 august

Zodia Vărsător

Nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii și te vei vedea nevoit să vinzi un bun, poate un teren sau un imobil că să te redresezi. Calculează bine pașii pe care urmează să-i faci deoarece există posibilitate de a înrăutăți situațiile. Profită de începutul anului ți reflectă la lucrurile ce te împiedică să mergi mai departe.

Zile cu ghinion pentru Zodia Vărsător:

19 mai 
14 iulie 
28 august 
16 septembrie 
21 octombrie

Zodia Fecioară

Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima. Iar de aici se vor trage toate problemele ce vor apărea pe parcurs în viața ta. Dezechilibrul în plan personal îți afectează cariera, sănătatea și încrederea în propriile forțe. Suferi și o pierdere financiară importantă, poate fi vorba despre niște bani la care ai visat și nu mai vin, lucru care îți va da multe planuri peste cap.

Zile cu ghinion pentru Zodia Fecioară:

11 aprilie
28 aprilie
6 iunie
19 noiembrie
30 noiembrie

Sursa