mamaplus

Perechile de zodii care nu se înțeleg deloc. Mereu sunt puse pe ceartă

-
//
18.04.2019

Te-ai gândit vreodată de ce te cerţi des cu partenerul tău? Asta pentru că nu toate zodiile sunt compatibile între ele. Azi îţi prezentăm perechile de zodii care se ceartă tot timpul. Este indicat să le eviţi pentru bunăstarea ta!

mamaplus

Berbec şi Capricorn - se ceartă tot timpul
 
Nerăbdarea şi impulsivitatea Berbecului nu se completează cu grija exagerată şi cu personalitatea sensibilă ale Capricornului. Sunt ca o picătură de ulei în apă. La început se vor amesteca puţin, dar apoi vor începe să se separe. Capricornul abordează problemele într-un mod rezervat, iar Berbecului îi place să facă totul direct şi la obiect. Asta duce la „sufocarea” în relaţie a Capriconului. Interacţiunea va duce la multe certuri în cuplu.
 
Taur şi Vărsător - se ceartă tot timpul
 
Taurul este tradiţionalist la întâlniri. Vorbeşte des despre bani, cum vrea să trăiască alături de partener sau parteneră şi planuri de viitor. Vărsătorului nu-i place să se supună regulilor societăţii. Preferă să ia lucrurile cum vin. Acest cuplu se va lupta mult. De ce? Pentru că Taurul îmbrăţişează vulnerabilitatea, iar partenerul său se îndepărtează. Vărsătorul îşi exprimă nemulţumirile prin conflict, ceea ce îl frustrează tare pe Taur. Comunicarea deschisă şi calmă nu prea există în această pereche de zodii care se ceartă tot timpul.
 
Gemeni şi Peşti - se ceartă tot timpul
 
Peştii luptă să-şi înţeleagă partenera/ul. Dar până la urmă cedează. Gemenii pot fi incoerenţi, neliniştiţi şi contraintuitivi în exprimarea trăirilor. Asta va duce la un conflict interior al Peştilor, fanii conversatiilor profunde. Pentru Gemeni, Peştii sunt cei care nu înţeleg cursul firesc al lucrurilor. Peștii vorbesc mult despre ei înşişi. Acest lucru va duce la neînţelegere şi conflicte între Gemeni şi Peşti.

Sursa