Ne așteaptă o vară zbuciumată. Prezicerile astrologului Lucia Palii!

Ne așteaptă o vară zbuciumată. Prezicerile astrologului Lucia Palii!

-
//
22.05.2017

Pentru a ne putea apăra de toate relele, astrologul Lucia Palii ne-a enumerat zilele negre din următoarele luni. Mai mult, aceasta a și explicat la ce să fim atenți, de ce să ne păzim și pe care persoane să le menținem la distanță.

Ne așteaptă o vară zbuciumată. Prezicerile astrologului Lucia Palii!

Vezi recomandările astrologului, scrise pe pagina sa de facebook >>>

Începe vara, timpul călătoriilor, de asta e important să ştim când sunt zile favorabile şi când nu prea. Unele zile sunt complicate pentru călătorii, profesii riscante, sănătate, intervenţii chirurgicale, hotărâri esențiale, tranzacţii de bani şi avere. Le voi enumera:

În iunie: 1,2, 3 până la amiază, 8 seara, 9,10, 13, 17, 19, 23, 25, 29.

În iulie: 1, 2 până la amiază, 7,8,9, 10, 13 și 14 sunt doar cu erori în bani şi dezinformare, 16, 17, 22, 23 până la amiază, 27 până la amiază, 28 după amiază, 31.

Contraindicaţie pentru operaţii, cu risc de hemoragii, sunt în iunie pe 3,4, 11, 18, 19, 25. În iulie 1, 9, 16,17, 23, 30,31. Celelalte zile din aceste luni sunt bune. Începe vara cu o stabilitatze relativă pentru 3 săptămâni.

Lucrurile se complică odată cu intrarea lui Marte în Rac mai mult după data de 18 iunie, începe o configurație complicată Careul în T între Jupiter-Marte-Pluton. Este valabil în toată lumea, în orice țară, organizaţie. Personal sunt afectate mai mult semnele Rac, Capricorn, Balanţa, Gemenii şi cei care au concentraţii planetare în aceste semne.

La ce probleme să ne aşteptăm...

Jupiter este responsabil de sistemul bancar, comerţul internaţional, a transportul pe distanţe lungi, dar şi a instanţelor de judecată, sistemul de justiţie, anchete naţionale.

Plutonul ne dă modificari şi regenerare, activităţi care se desfăşoară departe de ochii lumii, de demnitari, de persoane cu influenţă, în sisteme ierarhice, corporații, instituţii de stat, militare.

Marte – demonstraţiile de stradă, folosirea armelor, conflictele armate, actele de terorism, dar şi focul, incendiile de proporţii. Maşinării, mecanisme, transport… Când vorbim despre Marte, vorbim despre ostilitate, forță, amenințare, afișarea puterii sau a altor forme de agresiune. Răspunsurile primare instinctive la frică sunt: lupta, elanul, avântul sau teama, conservarea.

Opoziția dintre Pluton și Marte afectează și relațiile personale în cupluri, familii, aduce gelozie, ura, confruntare. Toate aspectele, în trei, aduc daune financiare, materiale. Din fenomenele naturale se includ stihiile apă-vânt, vânt-foc, foc-pământ.

Careul în T iar este în semne cardinale, vom avea cotituri vizibile.

Indică: acțiune, energie, dinamism, risc, pasiune, inițiativă, competiţie.

În ultima decadă a lui iulie, Soarele din Rac se alipeşte de Marte, intră în horă și el, – indică că se include egoul personalităților, nativii se bazează prea mult pe ei înșiși, în orice formă de exprimare, uitând să se mai relaxeze, distanţeze de probleme.

Este o repetare la tot ce am mai avut în ultimii 5 ani, dar mult mai scurtă. Să nu uităm că pericolul este mai accentuat în zilele negative enumerate mai sus. Vă îndemn să identificați persoanele agresive până atunci și să vă distanțați pentru perioada de exces.

Combinaţia se distruge odată cu păşirea Soarelui în zodia Leu. Apoi, intrăm în perioada de odihnă binemeritată.

Sursa: Mamaplus.MD