Horoscopul verii: Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni

Horoscopul verii: Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni

-
//
30.05.2017

Astrele ne învață că trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă frumoasă și să fim optimiști, să căutăm echilibrul în toate și să lăsăm deoparte ambițiile nejustificate. Este vara iubirii și a armoniei! Iată ce spune horoscopul verii pentru fiecare zodie.

Horoscopul verii: Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni

Berbec

Eforturi noi pentru carieră

Primele două luni de vară îţi vor aduce mici succese pe plan profesional şi chiar un loc de muncă nou, dacă faci și tu eforturi să depășești mediul în care ai lucrat până acum. Luna plină îți poate împlini o dorință legată de profesie la începutul verii şi, cu siguranţă, va avea efecte benefice asupra carierei tale. Eclipsele din august anunţă şi ele o nouă sursă de bani, iar poziţia lui Mercur în Leu pare să îţi poarte noroc în viaţa socială. Relaţiile cu colegii sau cu persoanele influente se vor îmbunătăţi.

Taur

O vară senină cu multe câștiguri

Vara începe cu o perioadă în care trebuie să depui mai mult efort la serviciu şi acasă. Vei avea multe treburi mărunte de rezolvat înainte de vacanţa de vară a copiilor şi înainte de concediul tău. Spre sfârşitul lunii iunie vor apărea primele şanse să faci un progres real în carieră. Este posibil să iei locul unui coleg aflat mai sus în ierarhie sau să primeşti alte responsabilităţi. Dar ești ambițioasă și vei face față cu brio! Iar eforturile tale vor fi răsplătite și viața va fi mai frumoasă cu un buget mai rotund, se arată în horoscopul verii.

Gemeni

Horoscopul verii: Pune accentul pe dragoste!

În prima parte a verii încearcă să fii mai dedicată problemelor de la serviciu. Vor apărea situaţii în care trebuie să dai dovadă de multă răbdare şi să iei decizii dificile, dar Mercur va fi de partea ta și deciziile tale îți pot aduce câștiguri frumoase mai târziu. Astrele te favorizează dacă ceri o schimbare la serviciu sau dacă încerci să îţi schimbi domeniul de lucru, astfel că vei avea mai multe oportunități. În iulie și august, prioritare vor fi relația de dragoste și viața socială, care are nevoie de un suflu nou.

Rac

Se împlinesc dorințe  vechi!

Vei beneficia de sprijinul unor persoane care te iubesc şi te susţin necondiţionat. Vor veni noi schimbări în viața ta, unele dintre ele cu efecte benefice, iar vara aceasta vei reuși să realizezi ceea ce ţi-ai propus mult mai repede. La sfârșitul lunii iunie vei avea o perioadă foarte norocoasă și trebuie să profiți de orice oportunitate. În ultima parte a lunii august, ar fi bine să îți organizezi o perioadă de concediu mai lungă, să te ocupi de tine și de familie și de problemele voastre de sănătate.

Leu

O schimbare ți-ar prinde bine!

La început de vară simți nevoia să schimbi ceva, dar eşti nehotărâtă ce cale să apuci. În iunie, este posibil să apară câteva obstacole în calea ta. Gândeşte-te foarte bine la priorităţile și la dorințele tale. Când Mercur îşi va schimba cursul, din luna iulie, norocul va fi de partea ta, iar provocările pe care le vei întâlni ți-ar putea aduce avantaje noi. Problemele mai deosebite vor fi legate mai degrabă de relaţia de dragoste, decât de carieră sau bani.

Fecioară

Eclipsa de Soare aduce un moment critic

Jupiter, planeta norocului şi a întâmplărilor fericite, pare să te ocrotească vara aceasta, dar mai ales în lunile iunie și iulie. El îţi oferă timp liber şi ţine departe obligaţiile neplăcute. Dar situația se va schimba spre sfârșitul lunii iulie când este posibil să aduni datorii, atât băneşti, cât şi sufleteşti. Vor apărea cheltuieli neprevăzute, dar vei avea parte și de experiențe și călătorii inedite. În august, fii precaută în preajma eclipsei de Soare și ai grijă ce decizii iei, te avertizează horoscopul verii!

Balanța

Trăiește dragostea!

Problemele financiare se rezolvă treptat, la începutul verii, iar obstacolele de care te-ai lovit până acum vor fi depășite. Trebuie să fii optimistă pentru că îl ai pe Jupiter de partea ta care va aduce noi șanse. Situaţiile neplăcute vor fi tot mai rare, vei reuși să câștigi mai bine și, mai ales, vei avea mai mult noroc în dragoste. În luna iulie te vei bucura de un concediu reușit alături de bărbatul pe care îl iubești sau alături de un nou partener.

Scorpion

Horoscopul verii: Un dram de noroc te scoate la liman

Vei avea mult de muncă în vara aceasta şi prea puţin ajutor din partea celor care ar trebui să te sprijine. Trebuie să te bazezi doar pe forțele proprii, dar astrele îți vor aduce un dram de noroc la timpul potrivit. Chiar dacă apar situații critice, te adaptezi din mers și vei ieși la liman. Nu reuşeşti să rezolvi mare lucru în iunie, dacă ai obiective îndrăzneţe, dar în iulie și august vei avea mai multe șanse să îți sporești veniturile și să îți realizezi dorințele.

Săgetător

Călătorește mai des!

În prima lună de vară, datorită Lunii pline vin veşti mai bune legate de visurile și speranțele tale, de salariu sau de câştiguri. Începe o perioadă în care ai parte de surprize frumoase şi de noroc, dar nu trebuie să uiţi de obligațiile pe care le ai față de ceilalți. Din iulie ar trebui să te gândești mai serios la viitorul familiei tale și poate la un bebeluș, dacă îți dorești să devii mamă anul acesta. Iar în august, ar fi bine să pleci în concediu şi să te odihnești sau să îți reorganizezi viața într-un mod mai simplu.

Capricorn

Activități noi și antrenante

Vara asta trebuie să laşi problemele deoparte! Nu sta în casă! Oricât de greu ar fi programul de lucru şi oricâte probleme ar apărea, trebuie să profiţi de fiecare zi liberă, să călătoreşti şi să îţi vizitezi prietenii. Perioada cea mai frumoasă începe din iulie, când poți face multe lucruri pentru tine și te poți implica în activități noi. În august, Mercur te sfătuieşte să nu faci mari schimbări în viaţa de zi cu zi, doar să profiţi cât poţi de mult de distracţii și să ai grijă să nu îți risipești economiile.

Vărsător

Ține cont de eclipsa de Lună!

Primele două luni de vară vor fi destul de dinamice, cu multă muncă și evenimente, dar nu toate frumoase. La serviciu, te vei confrunta cu aceleaşi probleme ca întotdeauna, dar vei primi mai mult sprijin din partea unor colegi noi. Nu este exclus să schimbi departamentul în care lucrezi, dacă este nevoie de tine în altă parte. Veștile bune și surprizele frumoase vor veni abia în luna august, când eclipsa de Lună și Saturn vor aduce schimbări benefice, se arată în horoscopul verii.

Pești

Vara aceasta bucură-te de viață!

Astrele te anunţă că vara este cea mai liniștită și relaxantă perioadă a anului, singura în care vei avea parte de mai mult timp liber. Pe de altă parte, în august, primeşti un ajutor financiar nesperat şi reuşeşti să scapi de o datorie sau de o obligaţie faţă de o persoană pretențioasă. Din iulie, ai ocazia să faci o alegere care ţi-ar putea face munca de la serviciu mai uşoară. Poate fi vorba de  un post mai bine plătit din companie. Și tot din iulie, se îmbunătățește și atmosfera în relația de cuplu.

Sursa: Unimedia.info