mamaplus

Horoscopul săptămânii 9-15 septembrie 2019: Vărsătorii nu trebuie să dea bani cu împrumut, iar Balanțele au stări de agonie

-
//
09.09.2019

În această perioadă nativii vor simți nevoia de dragoste adevărată, pură. Totodată, vor fi mai înclinați către distracție și satisfacerea poftelor și plăcerilor.

mamaplus

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o schimbare remarcabilă la locul de muncă și este momentul pentru trecerea într-o nouă etapă. Atenție la sănătate pentru că va fi nevoie de mai multă responsabilitate și mai multă odihnă. Va fi momentul discuțiilor în cuplu, momentul în care nativii își vor recunoaște sentimentele.

TAUR: O serie de schimbări în plan sentimental pot apărea în această săptămână și nu este exclus ca cei născuți în zodia Taur să facă un pas important în definirea unei povești de iubire. Atenție! O serie de secrete pot ieși la iveală acum. Înclinația către un stil de viață sănătos și, totodată, preocuparea pentru propria persoană și pentru aspectul fizic, vor trezi pofta de sport, de a ține o dietă, de a face o schimbare de look.

GEMENI: Pentru nativi va fi o perioadă dificilă deoarece nimic nu-i mai satisface, nimic nu-i mai bucură și vor dori să se detașeze de tot ceea ce-i înconjoară, aspect care va fi aproape imposibil. Este o săptămână de revoltă. Gemenii nu vor mai dori să fie folosiți și vor scoate la iveală toate nemulțumirile care le-au marcat ultima perioadă din viață.

RAC: Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce o dorință profundă de întoarcere sau de descoperire a spiritualității. O serie de principii de viață se pot schimba acum, iar nativii se pot simți dintr-o dată singuri și izolați în lumea lor. Recomandarea este să-și asculte intuiția și să dea frâu liber simțămintelor interioare.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa de a face schimbări legate de sectorul financiar. Nativii care au de recuperat datorii, cel mai probabil vor intra în posesia lor în această perioadă. De asemenea, se conturează acum ocazia de a pleca într-o vacanță acum, cel mai probabil alături de persoana iubită, însă poate fi vorba și de o vizită la rude, de o împăcare cu cineva drag aflat la distanță. Atenție! O serie de secrete sentimentale pot ieși la suprafață acum!

FECIOARĂ: Pentru cei născuți în zodia Fecioară această săptămână este foarte bună din toate punctele de vedere. Atenție, însă, la acele reații care nu mai funcționează pentru că acum se vor încheia, dar nativii vor simți totul ca o eliberare. Pe de altă parte, întreaga săptămână aduce influențe benefice legate de sectorul muncii și nu este exclus ca nativii să încheie un contract, un parteneriat profitabil care să le aducă îmbunătățirea veniturilor pe termen lung.

BALANȚĂ: Nativii Balanță vor trece prin agonie și extaz. Nu este exclus ca cei aflați în relații de lungă durată să se gândească la căsătorie, iar cei singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste. Ține cont de nevoile și sfaturile membrilor familiei, pentru că te ajută să menții un echilibru între planul socio-profesional și cel personal. 

SCORPION: În prima parte a săptămânii, nativii pot avea parte de situații avantajoase financiar și chiar recunoaștere publică. Este un răstimp bun entru examene și călătorii. Vor fi cazuri în care nativii pot fi șantajați emoțional, pot afla de existența unei relații extraconjugale sau de existența unui copil dintr-o altă relație. Cei singuri pot fi tentați să ducă totul la extrem și să se lase prinși într-o aventură erotică care le va aduce, cel mai probabil, suferință.

SĂGETĂTOR: Nativi din zodia Săgetător vor încheia o etapă ce ține de locuință și familie. Poate fi vorba de o mutare, de o schimbare de domiciliu benefică, însă și de obținerea unor avantaje din partea familiei, cel mai probabil, din partea părinților. Pentru unii este momentul să-și urmeze o pasiune, un hobby să le devină sursă de venit. Pe de altă parte, cei care au afaceri personale se vor bucura de succes, negocierile fiind bine susținute.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu multă energie și vor fi determinați să-și atingă cele mai înalte țeluri și aspirații, indiferent care sunt acestea. Sectorul financiar este foarte bine susținut și nativii pot primi sume de bani din activitățile desfășurate. Nu este exclus ca unii nativi să se înscrie la cursuri noi, să studieze domenii noi care să-i ajute în relansarea profesională.

VĂRSĂTOR: Este un moment bun pentru a căuta noi surse de venit și nativii ar trebui să fie mai determinați și să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Atenție! Vărsătorii trebuie să evite să dea bani cu împrumut acum, mai ales că pot descoperi adevărata față a celor din jur care încearcă să profite de pe urma lor. În plan sentimental, nu este exclus ca o relație extraconjugală sau, pentru cei singuri, o aventură sexuală să-și facă apariția.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au mai multă încredere în forțele proprii. Este posibil ca o persoană din trecut să revină brutal în viața nativilor și să dea naștere unor tentații greu de ținut în frâu. În unele cazuri poate fi vorba de reluarea unei dependențe, căderea într-un viciu. Se cere foarte multă rațiune în această perioadă în care visele par să creeze realitatea.

Sursa