mamaplus

Horoscopul săptămânii 9-15 martie 2020: reparăm greșeli din trecut și începem un nou capitol

-
//
09.03.2020

În această perioadă, putem pierde sau putem câștiga, în funcție de ceea ce am sădit. Este momentul să reparăm greșeli din trecut, să ne iertăm și să-i iertăm pe ceilalți pentru a ne vindeca pe noi, fizic, psihic și emoțional. Totodată, vom avea idei noi, revoluționare, inedite pentru a ne pune în practică aceste planuri de viitor. Vezi prezicerile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor încheia o etapă ce ține de locul de muncă, fie chiar își vor schimba locul de muncă actual cu unul care să le aducă mai multe beneficii la nivel sufletesc, interior, și nu neapărat mai mulți bani. Nativii vor reuși în această săptămână să-și îmbunătățească starea de sănătate. Inclusiv în plan sentimental, nativii vor vedea cu alți ochi, mult mai limpede, situația în care se află și își vor îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită.

TAUR: Nativii din zodia Taur vor avea ocazia să încheie o etapă sentimentală. Posibil ca nativii să depășească acum niște frici și temeri legate de relație, de persoana iubită, legate de statutul de părinți sau de posibilitatea de a avea copii. Ce i-a ținut în loc să-și desăvârșească un talent? Ce i-a blocat să-și urmeze o pasiune, un hobby sau poate să înceapă o relație, să iubească? Ei bine, vor găsi răspuns la aceste întrebări și vor îndepărta din viața lor acele blocaje. Acești nativi vor reuși să înlăture niște confuzii sentimentale, să lămurească prin dialog aspecte legate de partener și de relația de cuplu.

GEMENI: Reprezentanții acestui semn zodiacal se vor îndrepta către noi sfere de cunoaștere și vor dori să călătorească pentru a-și îmbogăți cunoștințele, vor dori să studieze domenii noi, de exemplu să învețe o limbă străină. Luna Plină va încheia o etapă legată de familie și locuință, iar nativii vor reuși să ierte pe cineva drag care le-a greșit, poate un părinte, poate un fost soț/soție, vor reuși să admită și să înțeleagă o situație cere vizează căminul, poate chiar locuința prorpiu-zisă.

RAC: Nativii înțeleg și se raportează altfel la sexualitate, la viața intimă. Luna Plină îi va ajuta foarte mult să se înțeleagă mai bine, să comunice mai bine cu sinele interior și să se elibereze de multe frici, temeri, obsesii, spaime. Este momentul să-i ierte pe cei care i-au rănit prin vorbe, dar și ei la rândul lor trebuie să-și ceară iertare. Pentru mulți Raci, Luna Plină va aduce ocazia de a da un examen, un test, interviu și astfel de a obține o diplomă, de a culege roadele unui proces de învățare sau de a finaliza ceva legat de niște acte, documente.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor culege niște roade financiare ale muncii depuse până acum. De asemenea, este posibil ca o sursă de venit să intre pe altă traiectorie sau să se decidă să folosească niște bani puși deoparte pentru a face o investiție. Totodată, în plan sentimental, Leii vor reuși să comunice mai bine cu persoana iubită, să reaștearnă armonia în relație, să reia o temă de dialog pentru a o lămuri.

FECIOARĂ: Frici, temeri, obsesii, motive de izolare, toate acestea se vor dizolva cu ajutorul credinței lor și vor vedea viața mult mai clar, din alt unghi. Nativii vor avea ocazia să facă curățenie atât în viața lor personală, inclusiv în relații, cât și profesională. Viziunea față de muncă se va îmbunătăți, randamentul va crește, parctic își vor recăpăta bucuria de a munci. Totodată, starea de sănătate se va ameliora și vor găsi cele mai bune remedii și tratamente pentrua se vindeca, dacă este cazul.

BALANȚĂ: Cei născuți în acest semn vor avea de încheiat socotelile cu trecutul, iar acest aspect se referă în mod direct la o relație cu cineva din trecut, poate o fostă iubire. Nativii ies dintr-o etapă de izolare, se vindecă fizic și emoțional, dar pentru asta vor avea nevoie și de credință și spiritualitate, de întoarcerea la Divinitate.

SCORPION: Scorpionii vor încheia o etapă ce ține de prieteni, vor culege roadele unei astfel de relații și vor merge mai departe doar cu cei ce-i reprezintă, cu cei alături de care au scopuri comune, iar acest aspect este valabil și în relațiile de iubire. De asemenea, vor finaliza niște planuri de viitor sau vor culege roadele unor proiecte pe care le credeau sortite eșecului, le abandonaseră.

SĂGETĂTOR: Nativii vor avea ocazia să încheie un capitol legat de carieră și să culeagă roadele. Posibil ca mulți nativi să-și schimbe funcția, statutul, meseria, să încheie un domeniu de activitate pentru a se relansa ulterior în altul. Va fi o perioadă foarte bună pentru cei care învață pentru un examen sau pentru cei care susțin un interviu de angajare. În plan sentimental, situația se va reechilibra și comunicarea cu partenerul de viață se va îmbunătăți.

CAPRICORN: Nativii vor fi ajutați de contextul astrologic să lase în spate niște prejudecăți, niște convingeri și și credințe și, cel mai important, vor fi sprijiniți să se vindece emoțional, dar și fizic. Capricornii vor avea ocazia să negocieze în favoarea lor o plată, remunerație, chiar și salariul. Totodată, este momentul să se valorifice mai mult, să se pună în valoare mai mult și astfel să obțină avantaje materiale.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de încheierea unei etape financiare, de culegerea roadelor unor demersuri ce privesc zona moștenirilor, creditelor, partajelor, proceselor. Posibil ca în urma unei relații care se încheie să se ajungă la o separare a bunurilor sau nativii să impună noi reguli legate de administrarea bugetului comun. Pe de altă parte, nativii ar putea afla o altă latură a propriei lor sexualități, s-ar putea redescoperi pe acest plan.

PEȘTI: Nativii pot culege roadele unui parteneriat, unei colaborări sau pot înțelege rostul unei povești de iubire în viața lor. Ce este important de punctat este că Peștii se apropie de împlinirea unui vis, de transformarea unei iluzii în realitate, de materializarea unei dorințe.