mamaplus

Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie 2019: momente decisive în dragoste, pentru toți nativii

-
//
07.10.2019

În toată perioada în care Venus va traversa zodia Scorpion, adică până pe data de 1 noiembrie, vom fi mai pasionali în manifestarea sentimentelor și chiar vom avea tendința să ducem totul la extrem, vom fi mai geloși, chiar posesivi și vom căuta intensitatea, profunzimea în relațiile amoroase. Pe de altă parte, s-ar putea să fim tentați să facem bani prin mijloace mai puțin morale și corecte.

mamaplus

BERBEC: Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână va aduce multă intensitate în zona relațiilor intime și nu este exclus ca nativii care sunt singuri să facă o pasiune pentru o persoană cu care ajung în așternut. Cei care sunt în relații de lungă durată au șansa să reaprindă pasiunea în cuplu, însă nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață.

TAUR: Acești nativi vor avea șansa nu doar să se îndrăgostească, ci să dea naștere unei adevărate pasiuni pentru o persoană pe care, nu este exclus, să o cunoască chiar prin intermediul locului de muncă. Se cere foarte mare atenție la parteneriatele profesionale, la contractele care se pot semna acum deoerece nu este exclus să fie vorba la mijloc de o înșelătorie.

GEMENI: Va fi o perioadă a distracțiilor, iar nativii sunt sfătuiți să nu facă excese. Se cere foarte multă atenție la sănătate. Legat de locul de muncă pot descoperi că au dușmani ascunși, că sunt persoane care le pun bețe în roate și vor să scape de ei.

RAC: Creativitatea va atinge cote înalte și pot avea succes în zona artistică. Relația cu membrii familiei poate fi tensionată, iar părinții ar putea interveni în viața personală a nativilor sau, în unele cazuri, a cuplului. Pentru nativii din zodia Rac această săptămână va aduce o testare a relației de iubire. Mai vrem sau nu mai vrem să fim împreună?

LEU: Unii nativi pot lua decizia de a se muta împreună cu persoana iubită sau de a deveni părinți. Zona de distracție, sport, creativitate este bine susținută și există posibilitatea ca nativii să se facă remarcați într-un astfel de context profesional. La modul general, comunicarea cu cei dragi va fi una profundă, nativii căutând dedesupturile dialogurilor și evitând superficialitatea unor  teme de discuție.

FECIOARĂ: Pentru cei născuți în zodia Fecioară, contextul astrologic al săptămânii stimulează pofta de comunicare a nativilor. Aceștia vor dori să cunoască în profunzime o situație, să afle ce se găsește în spatele unor cuvinte, posibil chiar să facă unele călătorii pentru a obține răspunsuri la întrebările care-i macină. Este o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea veniturilor, însă atenție la mijloace! Acestea trebuie să fie morale și corecte!

BALANȚĂ: Nativii vor fi foarte determinați în această perioadă să-și crească veniturile, însă nu este exclus să aibă de-a face și cu metode mai puțin cinstite, ceea ce nu neapărat le va aduce câștiguri. În plus, tendința de a cheltui va fi mare și poate destabiliza bugetul. Pe de altă parte, libidoul va fi la cote înalte și nativii vor căuta să se răsfețe, să dea curs unor plăceri sexuale, unor relații intime.

SCORPION: Se cere mai multă prudență la contractele ce trebuie semnate acum. Este recomandat să fie citite cu atenție pentru că pot exista clauze ascunse. Nativii din zodia Scorpion vor deveni mai pasionali ca niciodată, vor fi atrași de parteneri care să le trezească dorințele, simțurile cele mai profunde și vor trăi la intensitate maximă o poveste de dragoste. Este o perioadă benefică redescoperirii de sine.

SĂGETĂTOR: Nu este exclus să aibă parte de povești de iubire frumoase sau reaprinderea unor pasiuni mai vechi pentru persoane din trecut cu care au avut sau au dorit să aibă o relație. Se pot înfiripa atracții pentru colegi de muncă sau persoane din anturajul apropiat. Atenție la dușmanii ascunși care se pot afla chiar în cercul de prieteni!
 
CAPRICORN: Unii nativi vor simți nevoia să se detașeze de o poveste de dragoste și vor fi mult mai atrași de aventură și distracție decât de consolidarea unei relații. Pot fi tentați să scoată bani din proiecte umanitare sau să conducă acțiuni de voluntariat.

VĂRSĂTOR: Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător să se concentreze pe problemele de familie. Ambițiile vor fi mari și în zona profesională, unde nativii vor lupta pentru obținerea unei avansări. Atenție, însă că poate exista riscul ca cineva să încerce să le strice imaginea, să încerce să le sufle funcția.

PEȘTI: Comunicarea va trece la un nivel mai profund și nativii văr căuta să dezgroape adevăruri, să afle secrete. Financiar vorbind, vor apela la diverse trucuri pentru a face rost de o sumă de bani. În plan sentimental, vedem ca mai mult să fie atrași de relații strict sexuale, de aventuri și mai puțin de construirea unei relații sau consolidarea celei existente.

Sursa