mamaplus

Horoscopul săptămânii 30 martie – 5 aprilie 2020: o perioadă favorabilă pentru Gemeni și Pești

-
//
30.03.2020

Săptămâna aceasta ne poate aduce determinarea de a ne pune în practică ideile și planurile și vom vedea foarte multe acțiuni care se petrec în online în următoarea perioadă, mai ales acțiuni umanitare. Totodată astrele ne sugerează să nu cheltuim excesiv în această perioadă. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec își fac planuri mărețe, ingenioase și revoluționare despre perioada următoare. Își conturează proiecte îndrăznețe în special în zona online dau care au legătură cu tehnologia. Comunicarea le va deveni un atu profitabil nativilor. Totodată, mulți Berbeci se vor implica în acțiuni umanitare, caritabile și astfel vor simți că luptă pentru binele societății, vor lua frâiele în mână în acest sens, dacă este nevoie.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor avea oportunitatea de a face bani în această perioadă grea. Posibil ca nativilor să le vină o idee ingenioasă despre cum să-și îmbunătățească veniturile pe termen lung. Pe de altă parte, Taurii sunt foarte stimulați să iasă în față, să acționeze profesional și să se afirme, iar aceste aspecte pot aduce, în timp, succesul.

GEMENI: Nativii vor avea o mai mare deschidere către cei din jur, mai ales către reechilibrarea și rearmonizarea unei relații, unei povești de iubire. Din punct de vedere al carierei vor simți o îmbunătățire, vor avea o viziune mai optimistă, mai încurajatoare asupra viitorului. De altfel, mulți Gemeni pot studia acum, se pot înscrie la cursuri și seminarii online. Nativii sunt sfătuiți să-și asculte intuiția, pot avea adevărate revelații.

RAC: Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să se vindece emoțional și psihic după o perioadă de grele frământări parteneriale și relaționale. Nativilor li se va îmbunătăți inclusiv starea de sănătate, mai ales că unele filozofii de viață, credințe au șansa să-și găsească locul în mintea nativilor, să se limpezească. Este o perioadă de puternice transformări interioare. Atenție! În unele cupluri pasiunea se reaprinde, intimitatea capătă noi conotații, partenerii se redescoperă, în schimb, în alte cupluri de lungă durată există și riscul de a se despărți, de a se discuta despre divorț.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor fi mânați de dorință și vor dori să reaprindă pasiunea în cuplu, iar cei singuri vor dori să aibă pe cineva alături, să se implice într-o relație serioasă, matură. Atenție! Se pot lăsa furați de val și pot intra într-o aventură. De asemenea, atenție la conflicte în cuplurile de lungă durată și în căsnicii. Pe de altă parte, vor simți nevoia să se reconecteze cu prietenii, să socializeze mai mult, să-și facă planuri împreună cu aceștia și chiar dacă nu vor avea nicio siguranță că se vor îndeplini, visarea va fi plăcută.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați să muncească cu mai multă sârguință și responsabilitate, să se dedice cu perseverență unor activități de la locul de muncă, să-și ajute colegii în rezolvarea sarcinilor și astfel să-și îmbunătățească remarcabil imaginea profesioanlă. De asemenea, nu este exclus să-și caute un job suplimentar. Oricum beneficii legate de carieră vor fi, important este să aibă răbdare.

BALANȚĂ: Mulți nativi vor atinge acum un nivel foarte înalt de spiritualitate sau cel puțin vor tinde către asta și nu este exclus să caute cursuri de edzvoltare personală (chiar și profesională), să studieze noi domenii. Sectorul iubirii este activ și Balanțele sunt tentate să intre în aventuri, să înceapă relații, însă fără maturitate și responsabilitate nu vor lega nimic de viitor. Cei care au deja relații se pot ocupa de consolidarea legăturii pentru că au aspecte favorabile în acest sens.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați să se preocupe mai mult de familie, să-și consolideze o relație cu cei dragi prin comunicare. Se pot înregistra anumite îmbunătățiri în zona financiară, dar și o nouă atitudine față de partener în urma unor transformări interioare ale nativilor. În cuplurile de lungă durată se poate reaprinde pasiunea, iar cei singuri pot da curs unei aventuri.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător vor fi foarte stimulați să comunice, să interacționeze cu cei din jur, să povestească și să-și consolideze niște relații pe baza dialogului. Atenție, însă! Se pot spune lucruri dureroase și se pot rupe legături din această cauză, mai ales în primele zile ale săptămânii. Totodată, se poate îmbunătăți considerabil comunicarea în cuplu, se pot reechilibra relațiile de lungă durată și căsniciile.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn sunt determinați să facă bani în această perioadă. Sectorul muncii este foarte bine conturat și de acolo vor veni unele beneficii, dar și un randament ridicat în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților. Din punct de vedere al sănătății se întrevede o ameliorare, ocazia de a se vindeca dacă au suferit de vreo afecțiune și îndeosebi de ajutor le vor fi remediile naturiste.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător vor fi foarte determinați să-și ducă la bun sfârșit niște acțiuni, să rezolve niște chestiuni care țin de trecut, fie că este vorba de viața personală sau profesională. Vărsătorii vor avea energie, dar vor trebui să și-o canalizeze în mod constructiv pentru a extrage beneficii din acțiunile lor. În plan sentimental au parte de momente frumoase în cuplu, de armonie și echilibru.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o perioadă de confuzii, bulversări, insomnii și gândurile nu le vor da pace nativilor. Fie că este vorba de trecut, fie că este vorba de familie sau de regimul unei locuințe, nativii vor tinde să augumenteze totul, să vadă printr-o lupă. De asemenea, comunicarea cu cei dragi îi va ajuta să depășească această perioadă cu bine. Unii nativi chiar se pot muta cu părinții sau de la părinți, pot schimba domiciliul.