mamaplus

Horoscopul săptămânii 3-9 februarie 2020: Leii sunt vedetele acestei perioade!

-
//
03.02.2020

Săptămâna aceasta este marcată de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a rațiunii. În această săptămână, dialogul poate fi mai greoi, putem interpreta greșit mesajele celorlalți sau noi, la rândul nostru, putem transmite informații eronate, evazive. Totuși, pentru unii nativi această perioadă este marcată de schimbări pe plan sentimental. Vezi în continuare ce ne rezervă astrele.

BERBEC: Pentru cei născuți în zodia Berbec, această săptămână va avea un impact major în plan sentimental. Cu Venus în semnul lor, nativii vor da dovadă de mult sex-appeal, vor fi cuceritori, dar și foarte deschiși către aventuri sentimentale. Vor trebui să lupte cu impulsivitatea lor caracteristică pentru a nu comite greșeli ce nu mai pot fi reparate. Pe de altă parte, este o excelentă perioadă pentru creativitate și pentru a-și pune în lumină talentele.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de conflicte cu prietenii pe diferite motive, cu precădere în a doua parte a săptămânii. Poate este timpul să spună un adevăr cuiva din anturaj sau să accepte o critică constructivă. Pe de altă parte, nu este exclus să dezvolte o pasiune pentru o persoană cunoscută într-o călătorie.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte atenți la comunicarea cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Relațiile cu șefii, cu autoritățile statului, cu părinții pot fi destul de tensionate și pot aduce conflicte. Pe de altă parte, aceste răsturnări de situație de acum pot fi constructive pentru nativi. În plan sentimental, nu este exclus ca Gemenii să facă o pasiune pentru o persoană din anturaj sau o relație de prietenie să se transforme în iubire.

RAC: Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să nu se grăbească la drum în această săptămână și dacă o fac, să călătorească cu prudență. O serie de nativi pot lua legătura cu persoane din străinătate și pot avea parte de discuții care, dacă nu sunt tensionate, oricum nu se vor termina în avantajul lor imediat sau se vor spune niște lucruri mult prea direct pentru a fi digerate pe moment.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar aceasta le va aduce încheierea unei etape fie din viața personală, relațională, fie din cea profesională. Mercur va incita dialogurile despre sex, pasionale, dar totodată le poate favoriza și obținerea unei moșteniri sau rezolvarea unei situații care ține de credite, facturi, impozite.

FECIOARĂ: Luna Plină le oferă ocazia celor născuți în zodia Fecioară să încheie un capitol legat de trecut, să depășească o anumită situație care i-a stresat, traumatizat, să dizolve, poate, o obsesie avută, un tipar de raționament. Li se cere multă prudență la sănătate, multă odihnă, atenție la alimentație și la gestionarea nivelului de stres de la locul de muncă. În plan sentimental, dialogul cu persoana iubită poate fi mai tensionat, însă aceste tensiuni ar trebui să fie constructive și să ducă la lămurirea unor situații incerte în cuplu.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să culeagă roadele unor proiecte mai vechi, însă poate fi și un moment care să încheie niște relații de prietenie care nu s-au dovedit sincere sau au blocat evoluția nativilor. Venus, guvernatoarea lor, va tranzita întocmai sectorul relațiilor și al căsătoriei, iar în acest răstimp în plan sentimental lucrurile au mari șanse să se așeze la locul lor și armonia să reabiliteze relațiile. Cei singuri au șanse mari să cunoască pe cineva în această perioadă și să se îndrăgostească sau să facă o pasiune puternică.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion se pot confrunta cu tensiuni relaționale și obstacole în cazul celor care lucrează în zona creativă și intelectuală. Pe de altă parte, în sectorul profesional îl au alături pe Venus și pot apărea oportunități în acest sens care să-i ajute pe nativi să-și consolideze relația la locul de muncă, să-și desfășoare cu mai multă răbdare și ușurință activitățile, sau chiar să facă schimbări, având în vedere că Luna Nouă vine cu încheierea unei etape legate de carieră.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tensiuni și un dialog mai greoi cu membrii familiei. Nativii pot avea parte de noi cuceriri, pot da dovadă de un sex-appeal crescut și pot fi mai determinați să filtreze și să intre în aventuri sentimentale. Posibil ca prin intermediul unor pasiuni comune să cunoască și persoanele care să le trezească interesul.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn vor trebui să aibă mai multă grijă la comunicare și la felul în care-și exprimă ideile. Negocierile le sunt favorabile dacă respectă aceste condiții și pot semna noi contracte neașteptate. Posibil ca acum mulți Capricorni să simtă nevoia să investească mai mulți bani în propria locuință pentru renovări și reamenajări.

VĂRSĂTOR: Este un moment bun să-și ceară niște drepturi financiare sau să-și acorde ei înșiși mai multă valoare prin munca ce o depun. Nativii trebuie să fie atenți și la cheltuieli pentru că pot exagera. Unii nativi pot deveni prea autoritari și impunători fiind tentați să spună lucrurilor pe nume, direct și fără perdea. Cei care studiază vor avea o perioadă favorabilă. Nu este exclus ca un parteneriat profesional să ajungă la apogeu acum și să se culeagă roadele.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești trebuie să aibă mai multă grijă la ceea ce vorbesc pentru că uneori pot exagera și pot spune lucruri greu de înțeles de către ceilalți. Pentru că vor fi mai confuzi decât de obicei, aceștia nu ar trebui să ia decizii majore în această perioadă. Nativii pot avea tendința de a cheltui peste măsură, însă, este totodată posibil să aibă și parte de oferte și oportunități care să le îmbunătățească veniturile.