mamaplus

Horoscopul săptămânii 24 februarie – 1 martie 2020. Află ce-ți prezic astrele

-
//
24.02.2020

Pe parcursul acestei săptămâni vom da dovadă de energie pentru a ne atinge scopurile și idealurile, iar în plan sentimental lucrurile se vor mai așeza, însă în weekend s-ar putea să trecem prin niște momente mai tensionate care vor aduce transformări la nivel sentimental în fiecare din noi. Află în continuare prognoza astrologilor pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Chiar dacă în prima zi a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se vor simți lipsiți de energie și cu moralul la pământ, lucrurile vor intra în normal de marți. Până joi, nativii vor da dovadă de multă ambiție și determinare în îndeplinirea scopurilor și vor reuși să-și ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. La locul de muncă nativii se pot face remarcați și pot obține o sumă de bani. În weekend se întrevăd momente intense alături de persoana iubită sau chiar o invitație în oraș de la un posibil pretendent, pentru cei care sunt singuri.

TAUR: În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur s-ar putea să nu se simtă în apele lor și să fie foarte supărăcioși, deranjați de orice atitudine sau comentariu. Este de preferat să evite discuțiile în contradictoriu. În plan profesional se întrevăd șanse pentru nativii care-și doresc să facă o schimbare de direcție. Vor fi zile favorabile pentru a ieși în oraș și a socializa, pentru a sta alături de partenerul de viață sau de familie.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să pună la îndoială o relație de prietenie. Posibil ca în urma unor evenimente să-și piardă încrederea în cineva apropiat și să fie dezamăgiți de cineva din anturaj. În schimb, în plan profesional veștile sunt bune și nativii au șansa de a-și vedea un vis îndeplinit sau, cel puțin, au ocazia, cu sprijinul financiar sau moral al cuiva, să pună bazele unui plan de viitor la care visează de ceva vreme. Posibil ca unii nativi să se lase frământați de niște gânduri financiare.

RAC: Cei născuți în zodia Rac se preocupă de sectorul profesional și au capacitatea de a lupta pentru un țel, pentru a atrage o oportunitate. Nativii nu se vor da înapoi de la ceea ce își doresc, iar din punct de vedere financiar ar putea fi avantajați de această voință pentru a obține o sumă de bani. În weekend se creează contextul astrologic favorabil pentru socializare, activități distractive, ieșiri și întâlniri cu prietenii, iar un dialog cu persoana iubită îi poate uimi, în sensul bun al cuvântului.

LEU: Este o săptămână favorabilă studiului, călătoriilor sau reglementării unor acte. Nativii Leu care au fost în confict cu persoana iubită vor avea șansa chiar de Dragobete să reglementeze situația și să se împace, să se reechilibreze sentimental și emoțional. În weekend oboseala și-ar putea spune cuvântul și se recomandă mai multă odihnă și evitarea activităților solicitante fizic.

FECIOARĂ: În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza atenția și interesul către sectorul financiar. Pe de altă parte, iubirea și relația cu persoana iubită vor atinge momente de intensitate maximă și este de preferat ca energia să fie canalizată în scop constructiv, pentru a aprinde flacăra. Dragobetele poate fi o oportunitate pentru a petrece momente intime de neuitat.

BALANȚĂ: În prima zi a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță s-ar putea simți mai obosiți decât de obicei și ar fi indicat să aibă grijă la locul de muncă și să nu se implice în sarcini istovitoare. Se cere mai multă diplomație și echilibru în relația cu partenerul de viață pentru că este un punct destul de sensibil și vulnerabil al săptămânii.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să se preocupe de sănătate în prima parte a săptămânii, mai corect spus, să acorde atenție odihnei și să evite activitățile solicitante. Atenție la comunicarea cu colegii și superiorii care poate avea de suferit. Posibil ca mesajele să fie înțelese greșit, să apară erori de comunicare. În weekend se întrevăd momente frumoase în cuplu. Nativii singuri pot fi dornici de a cunoaște pe cineva, iar distracția va fi la ea acasă.

SĂGETĂTOR: În familie pot apărea divergențe, iar cei născuți în zodia Săgetător cu greu vor da dovadă de înțelegere. La locul de muncă nu par să apară schimbări semnificative, însă tot stresul acumulat până acum s-ar putea face resimțit în weekend, când starea de sănătate va fi delicată. De evitat excesele. Plimbările în natură, relaxarea, odihna și alimentația sănătoasă pot îmbunătăți starea generală.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la comunicare pentru că mesajele pot fi interpretate greșit și pot da naștere unor conflicte și tensiuni. Nu este exclus ca unii nativi să evite socializarea și interacțiunea socială în acest răstimp. Nici în familie situația nu va fi mai favorabilă și pot apărea neînțelegeri cu cei dragi.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea confrunta cu o problemă financiară mai veche, poate fi vorba de facturi neplătite, taxe și impozite uitate. Familia le va fi aproape și se pot sfătui cu cei dragi și este posibil să-și dorească să facă niște modificări, reamenajări în locuință. În weekend s-ar putea să fie surprinși de niște vești sau de un dialog cu o persoană aflată la distanță.

PEȘTI: Săptămâna începe destul de bine pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii vor fi energici și puși pe treabă și, în plus, pot primi oferte care să le îmbunătățească veniturile. Totuși, contextul astrologic îi poate favoriza pe mulți nativi să devină cheltuitori peste măsură și sunt sfătuiți să fie mai prudenți dacă bugetul nu le permite. În weekend pot ieși cu prietenii, pot pleca într-o călătorie, dar, din nou, li se cere atenție la câți bani scot din buzunar pentru distracție.